Mit tegyek, hogy a párom megértse, hogy attól, hogy terhes vagyok nem kell folyton megcsinálni helyettem mindent?
Figyelt kérdés
Drága férjem szinte mindent kivesz a kezemből, hogy hagyjam majd ő megcsinálja. Csak elszólom magam, hogy éhes vagyok és már csinálja is nekem a kaját és sokkal többet takarít mint eddig. Nagyon aranyos, hogy ennyire törődik velünk de el fog kényeztetni, és így unatkozni is szoktam néha. Mondtam neki, hogy nem kell ennyire kiszolgálni de nem érti meg. Azt mondja, hogy a legjobbat akarja nekem és nem akarja, hogy pihenjek sokat. Már csak pár hét van a szülésig és hamar fáradok de kicsit sok amit csinál :) Hogyan magyarázzam el neki?2013. okt. 4. 22:06
11/16 anonim válasza:
Élvezd ki ennek minden percét, mert a szülés után kb két hónappal azt veszed észre, hogy az egyik karodon egy baba lóg a hordozóban (6 kiló) a másikban egy-két teli szatyor, a nyakadban a pelus táska és így próbálsz feljutni egy végtelennek tűnő lépcsőn. Ha lát is valaki, esze ágában sincs segíteni, hiszen egy életerős fiatal anyuka vagy. Hamar elmúlik az újdonság varázsa, és bátran készíthetsz magadnak szendvicset, ha lesz rá időd két peluscsere és etetés között. Kiszolgálni már senki sem fog, mert már nem leszel terhes, csak hulla fáradt.
12/16 A kérdező kommentje:
??? Nem mondtam semmi rosszat szerintem. Örülök, hogy foglalkozik velem de nem vagyok ehhez ennyire hozzászokva, hogy minden meg van helyettem csinálva. Nem szeretek egész nap egyhelyben ülni és semmit csinálni, így haszontalannak érzem magam. De gondolom ez úgysem jut el az agytokig, hiába beszélek.
2013. okt. 5. 06:09
13/16 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos :) Mivel ő mást nem tud csinálni, a babát nem hordhatja ki helyetted, ezért abban segít, hogy neked könnyebb legyen. Unatkozás ellen: kezdj el olvasni egy jó könyvet, vagy csinálj valami kézimunkát stb. Használd ki ezt a pár nyugis hetet még, mert ha megérkezik a baba, ő majd nem hagy többet unatkozni :)
14/16 anonim válasza:
Ha te akarod megcsinálni akkor odamész és megcsinálod, nem? Vagy akkor megver vagy mi?
Valld be hogy csak dicsekedni akartál vagy full kamu.
15/16 anonim válasza:
De édes lehet :) Segíts neki néha, reggel csináld meg a kávéját, szóval kedveskedj neki te is :) Jót akar, ha a munkamegosztás megmarad a baba születése után is, akkor nagyon szupi kis család lesztek.
16/16 anonim válasza:
Örülj neki, ha már csak pár hét van, már minek magyarázni :) Ilyenkor már tényleg jó ha sokat alszol, a hormonok kikészítik az embert. A férjed otthon van egész nap? Engem műtöttek 4 hónapos terhesen, a szülés előtti napon mégis már nagytakarítást csináltam, létráról mostam az ablakokat, mert épp húsvét jött és a férjem nem is látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!