Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Ti összejönnétek...

Lányok/nők! Ti összejönnétek egy olyan sráccal akinek sose lehet gyereke?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemrég kb egy hónapja elkaptam egy betegséget (nem nemi betegség mielőtt elkezdenétek oltani) alapból nem egy veszélyes dolog de nekem valamiért nagyon szivós volt és nem történt semmi a gyógyszerekre, kórházban is voltam vele. Nagyon elhuzódott, és mire meggyógyultam teljesen szétсseszte a heréimet :S Külsőre nem látcik semmi meg a szexben is minden úgy működik ahogy kell, csak épp 0 sperma van az ondómban :(:( (vmi hegesedés miatt, nem nagyon értetem mit magyaráz a doki)

Persze most még nem akartam gyereket de mi is hárman vunk tesók és nekem mindig alap volt h nekem is nagy családom lesz. Hát ez most már tuti nem így lesz :( Amióta ezt megtuttam tök szаrul vok csak tesóimmal meg legjobb haverommal beszéltem erről, nincs is kedvem találkozni senkivel csak egy szаr selejtnek érzem magam, már vhogy nem is érzem magam férfinak :S Bátyám szerint túlparázom mert van örökbefogadás meg egy csomó minden de az akk sem olyan :( Tényleg túlparázom, ez nem is olyan komoly baj mint gondolom? Csajok, ti összejönnétek egy ilyen sráccal?

Eddig nem volt semmi bajom a csajozással az a nagy dumás tipus vok de nemtom ezek után mi lesz :/ Nem vunk gazdagok, csórók vunk, nem vok vmi túl okos nincs semmi más amivel megfoghatnám őket... eddig mindig azt mondták a kisugárzásommal fogom meg a csajokat, de ez most nagyon odabаszott az önbizalmamnak :S Nemtom h fogok ezek után odamenni 1 csajhoz. A másik kérdésem, h ha valakivel összejönnék, ezt mennyi idő után kell elmondani? Mert nem kezdhetem úgy h Helló, M vok nem lehet gyerekem, kérsz egy kólát? Mikor mondjam el? Nem fog rögtön ott hagyni? Nem lenne egyszerűbb ha nem is mondanám el és később, ha vmikor majd gyereket akarunk úgy csinálnék mintha én se tudtam volna?

Bocs h hosszú lett, írjatok pls, nagyon szаrul érzem magam :( Idősebbek véleményére is kíváncsi vok, gondolom ez náluk már fontosabb kérdés mint az én korombeliekkel.

16/F

2009. nov. 7. 19:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, még egy kicsit azért beleolvastam a többi válaszba... azért azzal ne nagyon vígasztald magad, hogy elfelejtheted a gumit, mert az nem csak a nem kívánt terhesség ellen véd, azért ezt ne felejtsük el! Használni kell, függetlenül a gyerek kérdéstől! Bár nem tudom, hogy kik írták, hogy nem kell, de azért jó lenne nem arra rávezetni egy fiatalt, hogy ez így felelősségteljes, csak azért mert gyerek úgysem lehet a dologból!
2009. nov. 8. 10:55
 22/28 anonim ***** válasza:
Tul.képp én örülnék is ha olyan pasival járnék....legalább nem kell azon félnem hogy 15 évesen szülök.
2009. nov. 8. 12:06
 23/28 anonim ***** válasza:
Ha 15 éves lány vagy, akkor neked is inkább az óvszert javasolnám, ha már mindenképp szexelni akarsz. Akkor ATTÓL sem kell félned, hogy esetleg elkapsz valamit!
2009. nov. 8. 12:40
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem nincs ebből probléma.Viszont akkor ha a párod a donor,vagy az örökbefogadás mellett dönt,akkor illik ebben támogatnod.

Egyébként tényleg sok nő van,aki nem akar gyermeket,vagy már van neki,ezért többre nem vágyik.Nem a gyerek az egyetlen kapocs egy házasságban.

2009. nov. 8. 13:52
 25/28 anonim ***** válasza:

Én igen. Sajnálom, ami történt Veled :( - de ez ne akadályozzon abban, hogy kapcsolatot alakíts ki! És nyugi, ha akarod, lesz családod, gyereked Neked is!

És elvárnám, hogy a pasi ilyen helyzetben ne is tartsa titokban, mert esetemben pl. nehézkes a védekezés (nem szedhetek tablettát), és így megkímélne a parától... Exemnek lehet, hogy nem lehetett gyereke, de nem volt hajlandó megnézetni, emiatt haragudtam rá. Úgy voltam vele, hogy amíg nem akarunk gyereket, nyugodtan szexelhetnénk, nem kéne félni - aztán ha eljutnánk addig, hogy pár év múlva akarunk, akkor gondolkoznánk a lehetséges megoldásokon.

Mesterséges megtermékenyítést választanám ebben a helyzetben, de tudni akarnám, ki a gyerekem apja, pl. egészségügyi okok miatt.

Neked azt tanácsolom, ne aggódj túlságosan ezen 16 évesen - a Te célkorosztályod, a 16 éves lányok még nem aggódnak ezen, nem hiszem, hogy ez elriasztja őket. Beszélni akkor kell róla, ha már szex van köztetek, nem ismerkedéskor. És mondd el. Ha tényleg 100 százalék, hogy terméketlen vagy, akkor egy tizenéves lány ne szedjen feleslegesen tablettát. Ha már ilyen helyzet van. Aztán ha komolyra fordul a dolog egy lánnyal, fogtok találni megoldást! Ha nem akartok örökbefogadást, van mesterséges megtermékenyítés, és azt lehet úgy, hogy a lánynak a "saját" gyereke lesz, tehát neki tkp. nem kell lemondania a biológiai szülőségről. És a tulajdonképpeni apja Te leszel agyereknek, Te neveled majd fel.

Fel a fejjel, bátran ismerkedj, legyen barátnőd! :)

2009. nov. 8. 16:24
 26/28 anonim ***** válasza:

"Az asszisztált reprodukció modern technikáinak létrejöttével egyre több meddő pár számára vált lehetségessé a gyermekáldás. Az ezekhez felhasznált életképes spermiumok vagy spermatidák származhatnak az ejakulátumból, de aspirálhatók a mellékheréből, illetve kivonhatók a hereszövetből is"

Tehát nincs olyan,hogy egy férfinak nem lehet gyereke,de olyan igen,hogy nem természetes úton!

Én most leírnám a szép történetem,hogy az én férjemnél is ezt állapították meg,aztán mégis boldogan élünk,DE..

Látszólag igen,de most már kiderült számomra,hogy ő ezt nem tudta feldolgozni és annyira ellenem fordult,hogy segíteni se tudok neki...

Most nagyon el vagyok keseredve,épp most vagyunk túl egy veszekedésen,hogy ő egy nulla a saját állítása szerint..

Szóval figyelj a lelki dolgokra is,és soha ki ne mondd azt,hogy nem lehet gyermeked!!!Lehet,csak nem természetes úton!!!

2009. nov. 8. 17:53
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ nekem mind hasznos volt :) Tényleg nagyon nagyon nagyon sokat segitettetek azt hittem egy csomó olyan választ fogok kapni h „Bocsi, de én nem”.

10:50 Persze tudom h azért nem felejthetem el teljesen a gumit (sajnos) de legalább ha már régebb óta lesz csajom akk nem kell a fogamzásgátlással foglalkozni.

17:53 Nekem is nagyon rosszul esett ez tényleg benne van az emberben h egy selejtnek, nullának érzi magát h még arra se jó h csináljon egy gyereket pedig ez lenne a legalapabb feladata :/ Gondolom vmi ilyesmit érezhet a férjed is, de idővel biztosan feldolgozza (muszály neki, nincs más választása), próbálj meg most türelmes vele lenni kicsit. Minden jót kivánok nektek!

2009. nov. 8. 20:26
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem még fiatal vagy. Bulizz, csajozz, de elmondani felesleges. Még nem vagy "abban a korban" ahol komoly tényleg komoly kapcsolat alakul ki. Majd talán 5-10-15 év múlva. Ha lesz egy lány és jövőt terveztek, akkor finoman közölheted. Egyébként pedig aki emiatt nem marad veled, az meg sem fog érdemelni, szóval fel a fejjel! :)

Egyébként nem kell gyerek nélkül élni. Létezik örökbefogadás is. :)

2009. nov. 10. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!