Kisfiam csak a párommal (nem ő az apja) hajlandó fürödni. Szégyellem, hogy kérdezgeti a páromat a "micsodájáról". Hogyan szoktassam le erről?
Sok a perverz
Igen direkt mutogatni kell es valaszolni a kerdesekre
Nekem is ilyen naturista szuleim voltak es undoritó, az ember nem akarja latni a szulei nemi szervet , minek kell a gyerek kepebe nyomni sorozatosan?
Jo dolog ez a mutogatas nem? Egeszen beizgul töle az ember
Hanyinger!!!!
Az a beteg ahogy ezt te elkepzeled...
Ha a gyerek nem akar az apjaval furdeni nem fog... Nem a kepebe van tolva es nem nonstopba latja... De igenis ha kijon a furdobol parom bent a szobankba torolkozik es ha bemegy a fiunk takarja el magat? Vagy kuldje ki?
Nem tudom hogy a te apad a keped elott lobalta-e de gondolom nem...
Naturalista lennek, nemhiszem... de nem is hanyinger.. Szerintem akkor lennek beteg ha mindig puceran maszkalnek a lakasba es igy latna a fiam... De mivel csak!!!! Furdes utan kozben van modja igy nem gondolom durvanak meg annak se hogyha bejon hozzam a furdobe ki kene kuldjem vagy sikitofrasszal megelnem hogy URISTEN!!! Meglatod anxa cicijet!!! Vagy epp apa "kukijat"... Hagyjuk mar :D
Vagy te hogy kezeled ha a gyereknek pisilni kell mikor te furdesz? Rogton eltakarod magad? Habosan kiugrasz a kadbol vagy megvarod mig bepisil?
Semmi mast nem tanul ebbol a gyerek csakhogy a testet szegyellni kell!
"Vagy te hogy kezeled ha a gyereknek pisilni kell mikor te furdesz?"
Külön helyen van a fürdő és wc.
Okostojasnak gondollak mar...
A te szinteden kerdezek:
Es a-hol nincs ku-lon wc es ku-lon a fur-do az mit csi-nal-jon???
En igenis eltakarom magam, ha a gyerekem ramnyit!
Mibe kerül?
Es azt tanulja meg , hogy a csaladtagoknak megvan az intim szferaja es nem tartozik egymasra a csaladtagok nemi szerve!
Nem szegyenlösseget tanul, hanem tapintatot, es azt hogy a családon belul hol terjednek a határok!
Az erdekelne hogy nehany ev mulva mer-e majd kerdezni...
Elottunk anyum nem volt takargatos apu alsogatyaban lattuk max. De ocsemmel furdott is egyutt... Nalunk semmi kerdes nem volt tabu es nem szegyenloskodtunk hanem kerdeztunk...
Parom szegeny feloltozve ment furdeni ugy is jott ki gyerekkent. Soha nem latott puceran senkit, es zavarba volt egy strandon is... Feszultseget neveltek bele! Ha bementem mikor furdott rogton takarta magat, kerdeztem hogy ez most mi? Hat az elobb egyutt voltunk most meg az infarktussal kuzd mert meztelen latom...
Holott boven nincs mit szegyelljen mert alkatilag is nagyon jol nez ki..
A gyerekek felvilagositasa egy dolog, de a csaladban meg kell legyenek a hatarok es ebbe beletartozik a nemiszervek takarása.
Nem azert lesz valaki szegyenlös mert nem nezhette az apja v mostohaja nemiszervét!
Hanem, ha nem kap biztatást , baroritast, (nem a vetközesre) hanem a mindennapokban!
Mennyi kaosz van sokak fejében!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!