Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen alacsony...

Hogy lehet ilyen alacsony fizetésekből megélni itthon? Ti és a családotok hogy tudtok megélni?

Figyelt kérdés
Én és a párom heti 6 nap munkával kapunk nettó 150 et fejenként, amiből 18 ezer Ft benzin lejön mindkettőnknek, ugyanakkor az árak nagyon magasak, és egyre csak nőnek, hogy vegyen az ember így saját lakást?Vagy mindent hitelből uzsorakamatra?Hogy vegyen az ember új kocsit?
2013. szept. 29. 16:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
16%

megoldás: külföld

reménytelen ez az ország, én 140-ból élek egyedül, de szerencsére jövőre elvégzem a mesterképzést és irány külföld.

2013. szept. 29. 17:38
 22/29 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk egy kereső van, és öten vagyunk rá. Apum dolgozik, kb 120ezer ft-ot kap. Meg anyum kap kb 30 ezer családit. A nagy része elmegy a csekkekre. Hónapról hónapra élünk. :(
2013. szept. 29. 17:47
 23/29 anonim ***** válasza:
96%
Havi 300 ezer elég kéne legyen kettőtökre. Sokan sokkal kevesebből élnek. Valamit nagyon rosszul csiináltok...
2013. szept. 29. 17:51
 24/29 anonim ***** válasza:
71%
Én egyedül élek és keresek 300-ezret (mérnökként), de ebből havonta 200-at simán félre tudok rakni, minőségi kajákat eszem. (600 Ft-os vaj stb...)
2013. szept. 29. 18:15
 25/29 anonim ***** válasza:
95%
Mi fejenkent keresunk 160at. Alberletben lakunk es igy is felre tudunk tenni havi 90-100 ezret.
2013. szept. 29. 18:25
 26/29 anonim ***** válasza:
46%
Értem én, hogy régi a kocsitok, sok a probléma vele, DE nincs arra garancia, hogy egy például 5 éves nem fog sűrű elromlani, és azért kalkuláld bele, hogy egy újabb kocsinak drágábbak az alkatrészei!
2013. szept. 29. 19:27
 27/29 anonim ***** válasza:
15%

havi 300 ezer arra elég, hogy a szűkös kategória felsőbb szintjén éljen két ember. Ez nem elég egy normális élethez szerintem.

Az árak nem magasak. A pénz a kevés, ami a családok többségéhez jut. Ami gyakran csak a legalapvetőbb szükségletekre elég, de az életkörülmények javítására már nem.

2013. szept. 29. 20:29
 28/29 anonim ***** válasza:
91%
ugyan mit kell azon lepontozni, hogy egy kereső van nálunk és alig-alig élünk meg? hát b*sszátok meg!
2013. szept. 30. 12:51
 29/29 anonim ***** válasza:

Sajnos azt kell mondjam,hogy a jó munka, és jó fizetés nem fog házhoz jönni, menni kell érte. Saját lakást átlagfizetésből, albérlet mellett kispórolni szinte lehetetlen, de legalábbis nem igazán írható fel az 5 éves tervet vázoló papírra. Ha nincs szülői hátszél, akkor kapufa...

Szóval az a javaslatom,hogy ha kevés a pénz és sok a meló, akkor tessék szórni az életrajzot egy magasabb bérigénnyel, normál 5 napos munkahelyre. Ha nem irreálisak az elvárásaid, akkor a nagy számok törvénye alapján be fog jönni. Nem S.O.S mivel van munkád, szóval nem kell elkeseredni ha vissza sem hívnak hónapokig. Majd fognak. Kell egy tuti életrajz, MOTIVÁCIÓS levél, és kész. Ennyit tudsz tenni, de ezt meg tudod tenni, és mindenki meg tudja az helyett, hogy ide jár kérdezősködni. Bocsi, nem leoltásnak szántam, de sokan járnak ide siránkozni, de amikor az álláskereső portál nevét, és az esetleges munkahelyhez költözést említem,akkor felháborodnak.

Pedig ennyi az egész. Menni kell a meló után, költözni kell ha azon múlik, és nem sírni, a szülőfalu mellékutcájában lévő házacska konyhájában, hogy errefelé nincs munka.

Én Szabolcs megyéből származom, nekem nem kell megmagyarázni. A mostani lakás a 9., ahol legalább fél évet laktam. Oké, benne van a fősulis albik száma is. De a lényeg, hogy menni kell és meg fogod találni a számításod.

2013. szept. 30. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!