Hogy lehet ilyen alacsony fizetésekből megélni itthon? Ti és a családotok hogy tudtok megélni?
megoldás: külföld
reménytelen ez az ország, én 140-ból élek egyedül, de szerencsére jövőre elvégzem a mesterképzést és irány külföld.
havi 300 ezer arra elég, hogy a szűkös kategória felsőbb szintjén éljen két ember. Ez nem elég egy normális élethez szerintem.
Az árak nem magasak. A pénz a kevés, ami a családok többségéhez jut. Ami gyakran csak a legalapvetőbb szükségletekre elég, de az életkörülmények javítására már nem.
Sajnos azt kell mondjam,hogy a jó munka, és jó fizetés nem fog házhoz jönni, menni kell érte. Saját lakást átlagfizetésből, albérlet mellett kispórolni szinte lehetetlen, de legalábbis nem igazán írható fel az 5 éves tervet vázoló papírra. Ha nincs szülői hátszél, akkor kapufa...
Szóval az a javaslatom,hogy ha kevés a pénz és sok a meló, akkor tessék szórni az életrajzot egy magasabb bérigénnyel, normál 5 napos munkahelyre. Ha nem irreálisak az elvárásaid, akkor a nagy számok törvénye alapján be fog jönni. Nem S.O.S mivel van munkád, szóval nem kell elkeseredni ha vissza sem hívnak hónapokig. Majd fognak. Kell egy tuti életrajz, MOTIVÁCIÓS levél, és kész. Ennyit tudsz tenni, de ezt meg tudod tenni, és mindenki meg tudja az helyett, hogy ide jár kérdezősködni. Bocsi, nem leoltásnak szántam, de sokan járnak ide siránkozni, de amikor az álláskereső portál nevét, és az esetleges munkahelyhez költözést említem,akkor felháborodnak.
Pedig ennyi az egész. Menni kell a meló után, költözni kell ha azon múlik, és nem sírni, a szülőfalu mellékutcájában lévő házacska konyhájában, hogy errefelé nincs munka.
Én Szabolcs megyéből származom, nekem nem kell megmagyarázni. A mostani lakás a 9., ahol legalább fél évet laktam. Oké, benne van a fősulis albik száma is. De a lényeg, hogy menni kell és meg fogod találni a számításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!