Hogy oldjam meg családi problémáinkat? bővebben lent.
2 szobás panelben lakunk én a férjem és 2 gyerekünk(3,5 ès 2 éves).
2 hònapja anyukám is ide költözött mert márhuzamosabb ideje nincs munkája és nem tudja fizetni az albérletet.
Nagyon nehèz vele, mindig szidja a férjem hogy nem csinál itthon semmit csak játszik a gyerekekkel. Csak a férjem dolgozik, csak az ő keresete van. anyu nem járul hozzá semmihez anyagilag.
most kinek van igaza?
Tehát ha jól értem:
3 felnőtt + 2 gyerek lakik 2 szobában.
A 3-ból csak 1 felnőtt dolgozik és arra az 1-re fújnak, hogy nem csinál otthon semmit.
És ezek után még az a kérdés, hogy kinek van igaza????
Megfordult egyáltalán a fejedben, hogy a nemdolgozó, élősködő anyádnak? (bocsi a szóhasználatért, de nekem rögtön ez jött le).
Ha az anyád nem talál munkát, akkor menj te dolgozni és vigyázzon anyukád a gyerekekre.
Ilyen esetben megkerdrznem draga edesanyamtol, hogy miert az az ember a szemet akinek a keresetebol fedel lehet a feje felett es aki van olyan kedves zabaltatni ot is abbol a krresetbol ami csak!!!! Negyotoket illet! Az anyukad a parodnak sose kotelessege, ezt tanulja meg marha gyorsan mert egy joszivu ember kenyeret eheti, de ha nem palya ami nalatok van akkor munkakereses es melo!!
Nem hogy meg a ferjedtol varna hogy megfozzon es.kitakaritson kimosson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!