Van másnak is "takargatós" párja?
Figyelt kérdés
Jellemzően azt olvasom, hallom, hogy az alvás közbeni "paplamlopás" a gyakori. Engem takargat a párom még álmában is. Akár nyáron, hőségben is dunsztba tesz, közben fel sem ébred. Van ez így mással is?2009. nov. 7. 07:49
11/14 anonim 

válasza:

én még ilyenről sosem hallottam. biztos örül, hogy van takargatnivalója. :)
12/14 anonim 

válasza:

Ez tök jó!Még nem is hallottam ilyenről.Engem akkor szokott,ha én előbb elalszom.és a hátam kivan takarva.Ezt is cak ébren,és télen.
13/14 anonim 

válasza:

Nekünk is 2 takarónk van, az övé alatt alszunk el. Azzal betakarja magát (álmában) és addig szuszakolja közel magát hozzám, míg rám is jut a sarkából. Ha nagyon hideg van, akkor sajna én a lopkodós "bepalacsintázós" vagyok (magyarán beletekeredem). Egyébként az én férjemre még a "tapogatós" leírás is illik. Egy éjszaka alatt kb 5x kitapogat ott vagyok-e még mellette, ha meglel, akkor nem emlékszik, ha nem, arra megébred és szól. Ha nem válaszolok még el is indul megkeresni.
14/14 A kérdező kommentje:
Az én párom is nyúlt már mellém:)El is indult keresni, de mivel ehhez sem ébredt fel, rajtam keresztül...nagyot esett.
Ez sok éve volt, de ma is jót vigyorgunk ha eszünkbe jut:D
2009. nov. 7. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!