Van másnak is "takargatós" párja?
Figyelt kérdés
Jellemzően azt olvasom, hallom, hogy az alvás közbeni "paplamlopás" a gyakori. Engem takargat a párom még álmában is. Akár nyáron, hőségben is dunsztba tesz, közben fel sem ébred. Van ez így mással is?2009. nov. 7. 07:49
1/14 anonim válasza:
Nálunk ez érdekes:)
Mert nyáron takargat,télen meg lopkod:D
25/L
2/14 anonim válasza:
nyáron nics gond,takaroját max maga alá gyüri
de ilyenkor...
hiába két takaronk van,közös alatt alszunk el,amint elalszik,azt begyüri maga alá,olyankor én betakarom az enyémmel,ugy hogy magamat is azzal,de aztis elvené ha hagynám.
lehet kellene még vagy 2 takaro,talán elég lenne
ő max akkor takar be ha felébred,én álmomban is őt
22/L
3/14 anonim válasza:
Mi nem takargatunk, meg nem is vesszük el egymásét. :)
4/14 anonim válasza:
Mi külön takaróval alszunk, ettől függetlenül még össze lehet bújni az éjjel, de nincs ilyen problémánk.
5/14 anonim válasza:
Inkább én takargatom a párom éjjelente.Ő akkor se ébredne fel ha ágyú dörögne mellette!:D 31/L
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Annyira jó egy ilyen dolgokon
eltöprengeni pár percre:)
2009. nov. 7. 11:31
8/14 A kérdező kommentje:
...egy nélkül. Elnézést, elnéztem.
2009. nov. 7. 11:32
9/14 anonim válasza:
Engem is télen-nyáron takargat, ha kitakarózom, már bebugyolál.. :)
23L
10/14 A kérdező kommentje:
11:35 Végre egy "sorstárs"!:DD
Fel is ébred közben, vagy képes álmában előadni? Az én párom nem alvajáró hanem "alvatakargató". Felül csukott szemmel, végigtapogat és becsomagol. Reggel pedig tagadja:)
2009. nov. 7. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!