Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel szeretjük egymást,...

Barátnőmmel szeretjük egymást, egymás szülei pedig szinte megvetik egymást. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Eléggé egyedi esetről van szó. 17 éves vagyok, ésa z a lényeg, hogy van a barátnőm, és nagyon szeretjük egymást.

A probléma csak az, hogy a családjaink vannak összeveszve irtózatosan nagy hülyeségeken. Az egész ott indult,

hogy a barátnőm külföldön volt. Mikor hazajött, kicsit tovább maradtam nálunk. Miután eljöttem, szüleimmel

elmentünk boltba. Mielőtt bementünk, beszéltem telefonon barátnőmmel. Erre anyám mondta hogy ne beszéljek vele.

Szabályosan leordított. Ugye barátnőm hallotta, stb. megvolt az összeveszés. X idő után barátnőm feljött

hozzánk, és bocsánatot kért anyámtól. Meg lett beszélve h oké semmi gond. Rá X időre, gondunk volt az 1ik

hitellel, és némi "segítségre" volt szükségünk. Ez előtt sok összeszólalkozás volt, meg beszólás

istenigazából...szóval barátnőmék talán tudtak volna adni, de gondolom ezek miatt nem adtak. DE barátnőm anyja

megbeszélt egy interjút az egyik biztosítónál, (mert ott főmufti az egyik volt oszt.társa) ami (én úgy érzem)

hogy már segítség. főleg ezekben az időkben. Én szüleim szemében barátnőm szülei milliómosok pedig egyáltalán

nem azok...

Most úgy áll a dolog, hogy én nem mehetek be barátnőmékhez, mert az a ház barátnőm anyjáé, és azért nem mehetek

be/át mert "cserben" hagytak. Barátnőm meg nem akar átjönni hozzánk, mert szüleim is elmondták már x dolognak.

Nem annyira súlyos dolgoknak, de mégis.... komoly segítségre lenne szükségünk barátnőmmel mert ez a dolog már

hónapok óta húzódik, és egyre rosszabb. Szüleimmel ma este vesztem össze úgy, hogy nem is beszélünk szinte...Mit

lehet ilyenkor tenni?

2009. nov. 6. 21:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos az a gond, hogy többször is mondtam, hogy miért nekünk kell ez miatt "szívnunk"... De erre vagy semmi konkrét választ nem kapunk, vagy megint az hogy mert. Ami ismét egy konkrét válasz. Istenigazából már többször is hallottam itthon a "ha nem jó itthon, akkor költözz el" mondatot, ami különösen jól esett. Istenigazából mostanság egyre többször fordult meg a fejemben, hogy ha 18 leszek akkor megyek és kész....csak akkor meg "ajándékul" jön a családon belüli utálat...
2009. nov. 6. 22:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Persze, nagyon komolyan vesszük. Kész terveink vannak egyetemmel és minden mással kapcsolatban. Mi egyáltalán nem akartuk a szülőket belevonni. Nem is a mi ötletünk volt ez az egész. Az én szüleim találták ki hogy lehet hogy ők tudnának segíteni.
2009. nov. 6. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Szegények! Bírjátok ki egy kicsit! Érettségi után már lehet melózni suli mellett is, mielőbb a saját lábatokra kell állnotok, de úgy, hogy amiatt ne szakadjon félbe a tanulmányotok.

Elég irreeális elvárás volt a szüleidtől, hogy adnak nekik pénzt! Ez kényes dolog! Jó, hogy Te látod ezt!

Mások hülyesége miatt nem kell különválnotok, biztosan az illető válaszoló a saját gyerekénél azt szeretné, hogy ne legyen kapcsolata, és kivetíti rád.

Meg fog oldódni. Ha kiálltok egymás mellett, az idő igazol titeket. A háborgásuk nem vezet sehova, el fog simulni.

Kitartás! Örüljetek, hogy vagytok egymásnak!

2009. nov. 6. 23:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Reméljük tényleg idővel elsimul a dolog és nem lesz ilyen súlyos a dolog. Nagyon szeretjük egymást. Remélem kibírja a kapcsolatunk ezt a sok hülyeséget....Mégegyszer köszi :)
2009. nov. 7. 09:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves tegnapi 22:11-es, előre sajnálom a gyerekedet, ha lesz, igazán szeretni fogja, amikor ennyire lekicsinyled az érzelmeit. Az én szüleim szerencsére nem ilyen idiótán gondolkoznak, ők is olyan komolyan veszik a kapcsolatomat, mint én magam. Ilyenkor örülök annak, hogy ők a szüleim, és nem mások (mint pl. olyanok, mint te). És nem azért, mert könnyelműen neveltek, szigorú nevelést kaptam, de legalább emberként kezelnek.
2009. nov. 7. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!