Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel szeretjük egymást,...

Barátnőmmel szeretjük egymást, egymás szülei pedig szinte megvetik egymást. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Eléggé egyedi esetről van szó. 17 éves vagyok, ésa z a lényeg, hogy van a barátnőm, és nagyon szeretjük egymást.

A probléma csak az, hogy a családjaink vannak összeveszve irtózatosan nagy hülyeségeken. Az egész ott indult,

hogy a barátnőm külföldön volt. Mikor hazajött, kicsit tovább maradtam nálunk. Miután eljöttem, szüleimmel

elmentünk boltba. Mielőtt bementünk, beszéltem telefonon barátnőmmel. Erre anyám mondta hogy ne beszéljek vele.

Szabályosan leordított. Ugye barátnőm hallotta, stb. megvolt az összeveszés. X idő után barátnőm feljött

hozzánk, és bocsánatot kért anyámtól. Meg lett beszélve h oké semmi gond. Rá X időre, gondunk volt az 1ik

hitellel, és némi "segítségre" volt szükségünk. Ez előtt sok összeszólalkozás volt, meg beszólás

istenigazából...szóval barátnőmék talán tudtak volna adni, de gondolom ezek miatt nem adtak. DE barátnőm anyja

megbeszélt egy interjút az egyik biztosítónál, (mert ott főmufti az egyik volt oszt.társa) ami (én úgy érzem)

hogy már segítség. főleg ezekben az időkben. Én szüleim szemében barátnőm szülei milliómosok pedig egyáltalán

nem azok...

Most úgy áll a dolog, hogy én nem mehetek be barátnőmékhez, mert az a ház barátnőm anyjáé, és azért nem mehetek

be/át mert "cserben" hagytak. Barátnőm meg nem akar átjönni hozzánk, mert szüleim is elmondták már x dolognak.

Nem annyira súlyos dolgoknak, de mégis.... komoly segítségre lenne szükségünk barátnőmmel mert ez a dolog már

hónapok óta húzódik, és egyre rosszabb. Szüleimmel ma este vesztem össze úgy, hogy nem is beszélünk szinte...Mit

lehet ilyenkor tenni?

2009. nov. 6. 21:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

sok az enter, mire jó ez így?

a sztori pedig eléggé zavaros, szerintem gondold át újra és írd le rendesen.

17évesen miarákknak kellett hitel? És akkor most a szüleitekkel van baj, vagy azzal, hogy nem bírjátok fizetni a hitelt?

2009. nov. 6. 21:19
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk semleges területen kellene bandázni ősök nélkül nem pedig otthon, amúgymeg ne írj már ennyit!! :D
2009. nov. 6. 21:22
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

komoly segítségre lenne szükségünk barátnőmmel

Elmeorvos?

2009. nov. 6. 21:24
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Az a történet lényege, hogy a két család összeveszett mert az egyik anyagi gondba került a másik meg sóher és nem ad kölcsön pedig az egyik szerint lenne miből és emiatta másiknak hitelért kell kuncsorogni!

Ezen összeugattak a lányok szülei és emiatt most nem engedik össze a 2 lányt egyik házban sem.

2009. nov. 6. 21:25
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
a kérdező nem fiú és a lány a barátnője? ejjha, hát fogalmazni se tudnak egyértelműen:)
2009. nov. 6. 21:26
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Fiu lany kapcsirol van szo!!!Gyengeelmeju...
2009. nov. 6. 21:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem én vettem fel hitelt, hanem szüleimnek van kocsi hiteljük és azt necces fizetni. Nem nyomtam entert, csak valamiért így jelenítette meg. szori
2009. nov. 6. 21:43
 8/15 A kérdező kommentje:
*hitele. Fiú lány kapcsolatról van szó. nem lány-lány.
2009. nov. 6. 21:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez így leírva úgy tűnik nekem, hogy a te szüleid irreális elvárásokkal voltak a barátnőd szülei iránt.

Nem tudom, a két család mennyire volt jóban, de még a legközelebbi barátainktól sem várom/várhatom el, hogy kölcsön adjanak. És én sem adnék kölcsön senkinek, mert ez nagyon necces vállalkozás.

Pláne, hogy az anyuka még segített is nekik, tehát nem értem a szüleid reakcióját.

Ezt esetleg megpróbálhatnád tisztázni velük, hátha megértik, bár erre nem látok nagy esélyt.

Amit tehetsz, az esetleg az, hogy elmondod a szüleidnek, hogy nagyon szereted a barátnőd, és megkéred őket, hogy a két család viszályát ne a ti kapcsolatotokon torolják meg, mert ti vagytok, akik a legkevésbé tehettek róla.

Talán megértik. És akkor mehetsz te hozzájuk. De ha ez sem működik, akkor marad az, hogy nem otthon találkoztok.

Illetve én nem mondanám el maximum. De elég idős vagy már, egy év és nagykorú is, nem kéne a szüleidnek ennyire megmondaniuk, hogy mit csinálj, pláne, h kit szeress.

2009. nov. 6. 22:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Állati fiatalok vagytok és nagyon komolyan veszitek ezt a kapcsolatot. A szülők meg egyáltalán nem! Annyira, hogy még a szülőket is összeugrasszátok. Mintha ti a lánnyal már külön család lennétek. Én a 17 éves fiam barátnőjének szüleitől semmilyen segitséget nem kérnék, sőt: nem is venném komolyan a barátkozásukat. Ez a ti kis szerelmetek és kár bevonni egymás családját. A példa is mutatja: itt az eredmény! Ne kavarjatok!
2009. nov. 6. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!