Melyik nevet válasszam neki, nektek melyikek tetszenek? Írjatok minél többen!
Légyszi ne azt nézzétek,h melyik névvel hogyan csúfolnák. Írjatok aszerint,hogy melyik név tetszik Nektek.
Nálam ezek a befutók,de nem tudunk dönteni:
Mia, Mona, Maja, Masa, Manda, Manna, Moira, Noa
Mia, Mona, Maja, Amanda
és ezek közül az Amandát adnám szerintem; nem Mandát, Manda önmagában nem tetszik. Mia nekem amúgy ilyen becézett és kislányos név, de amúgy szép; de becenévszerű meg "kislányos" neveket nemigen adnék. Mona, hát ez szép név, de inkább a festmény:) Maja meg hát nemtom, ez is külföldről átvett, ez kicsit ilyen "menőzős" volt nekem, mikor először hallottam, de egyébként szép név. Masa nagyon rosszul hangzik számomra; Mása változata egy fokkal jobb de az is becézettnek tűnik nekem, és kislányos hangzású is; Manna, hát ez nagyon béna; Moirát Magyarországon nem adnám, de amúgy nem rossz; Noa nekem nagyon nem tetszik hangzásra:S:S
Fú, nagyon köszi mindenkinek. Nem hittem volna,h ennyien fogtok írni! Mindenkinek ment a zöld kéz..
Mona-t választottuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!