Mit vegyek Apu szülinapjára?
A helyzet az, hogy komolyan semminek se örül. Próbálkoztam eddig "én csináltam" dolgokkal, boltban vehetőkkel. Mindennel, és mindig csalódást láttam rajta. De nekem nincs ANNYI pénzem, hogy vegyek neki egy házat. Arról nem is beszélve, hogy neki van rendesen pénze. Hétfőn lesz a szülinapja, és közölte telefonba "Azt tudod, hogy hétőn lesz a szülinapom?" Én ilyet nem mondanék, na mind1. Hétfőn találkozunk addigra, ha lenne pár ötlet, amihez lehetőleg ne kelljen sokat költenem (van kb.500 ftom...). De mégis örülne neki.
16/L
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Hát azért lovat nem veszek neki, de jót nevettem. :D
Volt aki írta, hogy öleljem meg...hát igen sok szülőnek ez sokat jelent neki.. semmit :( nem elég neki.
Köszönöm, merítettem ötletet, az a verses lesz amit egy Apuka kapott, hátha neki is EGYSZER tetszeni fog valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!