A helyzet az, hogy komolyan semminek se örül. Próbálkoztam eddig "én csináltam" dolgokkal, boltban vehetőkkel. Mindennel, és mindig csalódást láttam rajta. De nekem nincs ANNYI pénzem, hogy vegyek neki egy házat. Arról nem is beszélve, hogy neki van rendesen pénze. Hétfőn lesz a szülinapja, és közölte telefonba "Azt tudod, hogy hétőn lesz a szülinapom?" Én ilyet nem mondanék, na mind1. Hétfőn találkozunk addigra, ha lenne pár ötlet, amihez lehetőleg ne kelljen sokat költenem (van kb.500 ftom...). De mégis örülne neki.
Szia! Szerintem kreatív és nagyon aranyos ajándék egy olyan kulcstartó, amiben a ti fényképetek van, mármint családi fotó. Lehet kapni ezeket az üres kulcstartókat, és ha van családi fénykép, akkor abból vagy nyomtass egy kisebb példányt, vagy nyomtattass, ha otthon nem tudsz. Szerintem ez kijön 500 Ft-ból és nem tudom elképzelni, hogy ne örülne ilyesminek :)
2009. nov. 6. 18:34
2/14 anonim válasza:
Pl: "A legjobb édesapa" kulcstartó, "Édesapámnak" könyvecske, stb.. Ajándékboltokban olcsón lehet ilyeneket és ezekhez hasonlóakat kapni.
2009. nov. 6. 18:36
3/14 anonim válasza:
Ó, Istenem, milyen apa az ilyen? Vagy így próbál szeretetet kapni? Szánalmas.
2009. nov. 6. 18:42
4/14 anonim válasza:
500 forintbol nem sok mindent lehet venni.Ha szereti a vörösbort,esetleg azt szépen becsomagolva,vagy arcvizet.De anyudat megkérheted hogy potoljon ki,és vehetsz egy szép öngyujtot(ha dohànyzik)Ilyen esetbe nehéz ötletet adni,Az én apukàm rendszeresen bort kapott,meg tisztàlkodàsi cuccokat,mindig nagyon örült.
2009. nov. 6. 18:49
5/14 anonim válasza:
Szia!
Ne haragudj, hogy nem konkrét dolgot mondok, hogy mit vegyél. De ha semminek sem örül, és nem vennék neki semmit sem. Azért, hogy csak a csalódott fintorokat vágja, nem. Odamennék hozzá, megölelném, és azt mondanám, hogy boldog születésnapot apa! Nem mondhatja, hogy nem emlékeztél meg a születésnapjáról. Te is jól jársz, mert megmarad az 500 forintod.
2009. nov. 6. 18:53
6/14 anonim válasza:
Én vennél neki egy koporsot ( nem jön ki ötszázbol de öszesporolnám rá meg a roszakaroival öszedobnám rá a pénzt ) igaz ennek nem örülne de nem csalodna mikor hasznát venné neki ;)
2009. nov. 6. 19:37
7/14 anonim válasza:
Én a lányomtól, egy réginek tűnő kis papírdarabra írt Ady vers részletet kaptam.Ez van ráírva: "Az én Apám dolgozik és küzd,nála erősebb nincs talán, hatalmasabb a királynál is az én Apám."
Hát ez a legszebb amit kaphattam eddig, ki tettem az íróasztalommal szemben a falra! Biztos nem került 500 F-ba,de nekem milliókat ér!!!!
2009. nov. 6. 19:38
8/14 anonim válasza:
Utolso vagyok ( a koporsos ha közbe valaki irna )
Vegyé neki egy lovat de részletre
és lof@szt kap :)
2009. nov. 6. 19:40
9/14 anonim válasza:
Az Apukától kérdezném, hogy melyik ez az Ady vers? Szeretném elolvasni az egészet, érdekel mi a folytatás :D Vagy nincs is folytatás? =D Azért kérném a címét :) Hátha több részlet is megtetszik belőle, Ez egy szupi ajándék lenne Apunak *-*
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!