Tényleg mi lennénk a rosszak, amiért nem osztogatjuk el a pénzünket a családtagoknak? Hogyan állítsuk le a férjem családját?
A férjem munkahelye megszűnt másfél hete és kapott néhány havi végkielégítést. Amikor az anyjával beszélt telefonon, véletlenül elmondta, hogy kapott, azóta viszont a családját nem bírjuk leépíteni. Az anyja már elküldte a kifizetésre váró csekkjeiket nagyjából 200000Ft értékben, a nővére "csak" 50000Ft-ot szeretne, mert nem tud téli ruhákat venni a gyerekeinek, az öccse is megtalálta, hogy "csak" 30-40-et adjon már a következő hónapig (munkanélküli már 7 éve) és napi szinten hívogatnak minket, átjönnek, hogy adjunk, adjunk, adjunk. Mindenkinek megmondtuk, hogy nem tudunk adni, mert nekünk is be kell osztanunk ezt a pénzt, nekünk is gondolni kell a gyerekeinkre, hitelünk is van, építkezünk is és azt sem akarjuk, hogy teljesen lenullázódjunk anyagilag. Már ott tartunk, hogy a teljes családja szemében mi vagyunk az önző, gonosz emberek, akik nem tisztelik a családot és csak a saját érdekeiket nézik. Szegény férjem hétfőn kezd az új munkahelyén és már most attól fél, hogy ez a roham ennél is jobban fel fog erősödni, hiszen ha van új munka, akkor van fizetés, tehát a végkielégítés csak + pénz.
Hogyan lehet az ilyen embereket leállítani?
10-es ez jó..
:):):):):):):):):):)
Nem értem hogy képzelik, a férjednek éppen nincsen munkahely, ti építkeztek. Az a végkielégítés éppen arra kell, hogy amíg nincs másik munka, addig ne kerüljetek gondba.
Ekkora pofátlanságot..
Ezt mondanám el nekik. H nem értik menjenek a p..ba..(már bocsánat)
Ha nem értenek a szóból, akkor nem kell felvenni nekik a telefont és annyi. Egyébként meg mondjátok azt, hogy lekötöttétek, tartaléknak, nem tudtok hozzányúlni.
Egyébként a férjed se komplett, hogy elmondta, főleg hogy az ő családja, tudja, hogy milyenek. Nem csodálkoznék, ha ő maga előállna azzal, hogy csak kölcsönbe adjatok nekik, nektek most úgy sem kell... Ilyet nem mond el az ember véletlenül szerintem.
Telefonaljon korbe a ferjed a kedves csaladjanak, kerje meg oket, hogy fejenkent 50000 forinttal dobjanak mar meg benneteket, mert osszesen ennyivel kell meg kipotolni a vegkielegitest, hogy rendezzetek a hitelt.
Vagy ne is telefonaljon, varjatok meg, amig kernek legkozelebb es mondjato, hogy "Nem tudunk adni, de jo is, hogy mondod, epp kerni akartam..."
Ha nem adnak, akkor nezzetek csunyan, mint Ok. Nekik ez a normalis.
Az tetszik amit a 15os irt. :D
5. voltam
Az ilyenekre nem hat az értelmes beszéd, hogy mekkora felelőtlenség lenne elszórni.
Tényleg csak az marad, hogy kezdjetek el sopánkodni, hogy elment a pénz mert ezt meg azt ki kellett fizetni és kezdjetek el kölcsönkéregetni a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!