Mit gondoltok mit kéne tennem?
Nos,úgy alakult hogy 16 évesen teherbe estem,nem volt tervezett.Így az iskolát sem jártam ki.Most itt vagyok 20 évesen,nem dolgozok mert ugye 8 általánossal nem vesznek fel akárhova.Próbálkoztam már tanfolyammal de nem indul.
A lányom óvodába jár,én egész nap itthon vagyok.Nem tudom mit tegyek,mert ha vissza mennék érettségire akkor is csak estire tudnék,akkor nem látnám egész nap a lányomat.Meg nem is tudnának rá vigyázni.Tanfolyam ugye nincs,munka lehetőség főleg.Mielőtt leszólnátok hogy miért tartottam meg!?A válaszom az rá hogy nem akartam megölni,nagyon szerettem volna megtartani.De most hogy lejárt a gyesem,így nem tudok mit kezdeni.
Köszönöm szépen a megerősítést! :)
Nekünk az ovi fél 5-ig van nyitva.
Egy héten 2-szer kell bejárni 3-tól 6-ig és arra a két délutánra úgyis tudnának rá vigyázni.Szóval ez az esti tagozat megoldva,holnap reggel viszem a lányom oviba és megyek is beiratkozni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!