Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok mit kéne tennem?

Mit gondoltok mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nos,úgy alakult hogy 16 évesen teherbe estem,nem volt tervezett.Így az iskolát sem jártam ki.Most itt vagyok 20 évesen,nem dolgozok mert ugye 8 általánossal nem vesznek fel akárhova.Próbálkoztam már tanfolyammal de nem indul.

A lányom óvodába jár,én egész nap itthon vagyok.Nem tudom mit tegyek,mert ha vissza mennék érettségire akkor is csak estire tudnék,akkor nem látnám egész nap a lányomat.Meg nem is tudnának rá vigyázni.Tanfolyam ugye nincs,munka lehetőség főleg.Mielőtt leszólnátok hogy miért tartottam meg!?A válaszom az rá hogy nem akartam megölni,nagyon szerettem volna megtartani.De most hogy lejárt a gyesem,így nem tudok mit kezdeni.

2013. szept. 23. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudsz mást tenni, mint keresni egy állást. Addig keresni amíg nem találsz. Neten, újságban, ismerősöknél, munkanélküli központ... stb. Mellette pedig kell találnod egy olyan képzést ami érdekel, időben megoldható és el kell végezni, hogy a jövőben könnyebb dolgod legyen. Próbálkozhatnál esetleg gyerekfelügyelettel vagy otthon végezhető munkával, és akkor közben tudsz a gyerekedre is időt szánni. A képzések között meg keress hétvégit, akkor minden nap tudsz a gyerekkel lenni. Vagy ha csak esti van, akkor napközben meló, este suli, de az egész hétvége legyen a gyereké. Nyilván egyik megoldás sem gyerekbarát, de most ez a helyzet van, ez ideiglenes, így lehet megoldani. Kitartást kívánok és remélem sikerül egy jó állást találnod!
2013. szept. 24. 16:24
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a megerősítést! :)

Nekünk az ovi fél 5-ig van nyitva.

Egy héten 2-szer kell bejárni 3-tól 6-ig és arra a két délutánra úgyis tudnának rá vigyázni.Szóval ez az esti tagozat megoldva,holnap reggel viszem a lányom oviba és megyek is beiratkozni! :)

2013. szept. 24. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!