Nem szeretem őket, nem tehetek róla. De mit tegyek?
Párommal másfél éve vagyunk együtt. A barátai megkérték, hogy legyen a gyerekük keresztapja. Már előtte is megtörtént, de azóta gyakran előfordul, hogy miattuk mond le egy-egy randit, egy-egy közös programot, és én ezt nem viselem el. Valamint ha a gyereknek név/ születésnapja van, karácsony, húsvét stb... fut és megveszi a legdrágább ajándékot neki, hogy "le ne nézzék" a barátai ürüggyel, viszont ha én kérek egy csekély kis ajándékot, nem kapom meg.
Talán emiatt is nagyon meggyűlöltem ezeket az embereket, és már nem szeretem ha a párom találkozik velük.
Már beszéltem a párommal erről a témáról, viszont az ő reakciója az volt, hogy ne hisztizzek.
Mit tegyek?
Ha esetleg választás elé állítanám, hogy vagy ők vagy én? jó ötlet lenne?
12:22 fején találta a szöget. Nem stimmel itt valami. Te nyilván arra vágysz, hogy te legyél a barátodnak a legfontosabb személy, és látod, hogy nem így van. Szerintem nem is szabadna lefeküdni sem valakivel addig, míg ez a kritérium nem teljesül.
Úg látom, féltékeny vag yazokra az emerekre. Ők nem tetek semmit ellened, a párodnak nem stimmel valami az agyában.
Az, hogy az ajándék nagyságán méred a hozzád való viszonyát, az is a kapcsolatotok bizonytalanságára utal. Ez akkor lép fel, ha valami nincs rendben-. Ha minden Ok, ez fel sem tűnik. A párom nekem pl. vadvirágot meg egy szelet csokit hoz általában, hogy spóroljunk. A távolabbi ismeősök meg rendes ajándékot kapnak. Soha nem jutott eszembe ebből semmiféle következtetést levonni, de csak azért, mert nyilvánvalóvá teszi ezer más módon, hogy én vagyok neki az életben a legfontosabb.
Nálatok ez hiányzik, javíts ki, ha nem jól látom.
Hasonló okok miatt egy barátnőm eljegyzést bontott pár éve.
Hát igen, talán tényleg a kettőtök kapcsolatában lehet valami gond.
Esetleg nem randit mondana le miattuk, vagy a kisgyerek miatt, hanem téged is vinne babázni...
Az pedig, hogy nem hívtak meg a keresztelőre, tényleg utal valamire. Nem tudom, mire, a teljes történetet nem ismerjük, de ha ez téged ennyire zavar, akkor gondolkozz el nagyon a dolgon, és a pároddal beszélj róla, mondd el neki, hogy miért és mennyire fáj ez neked. De eszedbe ne jusson választás elé állítani őt! Talán próbálj meg közeledni Te a barátok és a gyerek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!