Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rászóltam a férjemre, és...

Rászóltam a férjemre, és halálosan megsértődött. Ez megy már kb.20 éve, de most lett elegem. Lehet, hogy én vagyok a hibás, de ideje lenne elköltözni?

Figyelt kérdés

Tegnap mindent elkészítettem a mai ebédhez. Megsütöttem a húst is, gyönyörű lett. Ma megkértem, tegye be a sütőbe, egy picit süssük át, mert akkor igazán finom..

Közben ki kellett mennem (muszáj volt), mire visszamentem, megégette. Teljesen fekete, szenes lett. Mondtam, hogy ez nem igaz, ennyi idő alatt (kb. 8 percig voltam távol),hogy tudtad szénné égetni? Erre azt mondta, grillezte. (Sose szoktunk grillezni ebben a sütőben). Erre kijöttem, mert ha maradok, még lett volna egy-két keresetlen szavam).

Bejöttem a szobámba, mert ilyenkor jobb, ha egyedül vagyok, erre két percen belül ő is bement a szobájába, hogy ő már megebédelt. Most meg van sértődve. Ezt csinálja kb. 20 éve. Rengeteg kárt tesz, butaságot csinál, de ha szólni merek, mindig megsértődik, hogy nekem legyen lelkiismeret-furdalásom. De most nincs.

Tudom, hogy apróságnak tűnik, de úgy érzem, most telt be a pohár.

2013. szept. 22. 13:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te szegény, épp ideje volt lépned. Szerintem neki sokkal jobban fogsz hiányozni, mint ő neked.
2013. szept. 22. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
5%
Hagyd el inkább. Az a csoda, hogy eddig bírta a hisztidet. Nem értem: ha tudtad, hogy nem a legügyesebb, miért bíztad rá a húst? Szerintem nem érdemelte meg a kiosztást. Az viszont hiba, hogy bedurcizik,ki kellene állnia magáért! Én is sokszor elrontok dolgokat, és nem hagyom magam kiröhögni, visszapirítok. Én ilyen vagyok, ha szeret, elfogad. A te férjed jobbat érdemel.
2013. szept. 22. 16:49
 13/18 anonim ***** válasza:
És egyedül el fogod magad tudni tartani kérdező, írod hogy nincs munkád most.. :( Vagy ez a része megoldott? Amúgy ez jó ötlet, egy kis különélés majd rádöbbenti mit (kit) veszíthet.
2013. szept. 22. 20:12
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Amit most leírtál tényleg egy csip-csup ügy, ami miatt nem kéne ekkora balhét csapni. Ha a férjem odaégetné a húst, biztos gratulálnék neki én is, de azért ez bárkivel előforudulhat. De! Ha tényleg 20 éve ezt csinálja és már elfogyott a türelmed irányába, azt is meg lehet érteni. Ha elfogyott az energia, a türelem és nem partner abban, hogy közösen változtassatok, akkor tényleg jobb külön menni.

Ami a másik kérdést illeti, amit belinkeltél, az meg egyenesen felháborító. Hogy mindeneteket szétosztja az anyjának meg a testvérének, ők meg nem adnak nektek semmit, holott ti vagytok rosszabb anyagi helyzetben. Ami pedig még durvábban kiveri a biztosítékot, hogy a gyereketeknek nem ad, akiknek elkelne a segítség. Olyan mintha még mindig gyerekként működne a férjed és nem apaként és férjként.

2013. szept. 23. 10:30
 15/18 kisbotos66 válasza:
20%
Nem vagyok vállás párti. De olyan sok sérelem van benned, hogy ez már a Te hátralevő életed rovására megy. Én is megjártam ezt. De a 15 év probálkozás vége válás lett. Most jobb. (47férfi)
2013. szept. 23. 23:32
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom. 8 perc, addig igazán várhatott volna a kaja, és ha tudod, hogy béna, akkor ne bízd rá. Ha meg nem ez a valódi gond (mert gondolom nem), akkor ne írd ezt...
2013. okt. 8. 17:47
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Mi a helyzet azóta?
2016. nov. 2. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:
18%
Na jó akkor most utólag is válaszolok neked még a hat évvel ezelőtt kiírt kérdésedre is, ha nem haragszol. Tudod kicsikém már akkor a legelején ki kellett volna lépned a kapcsolatból, ha nem tudtad elfogadni a hibáival együtt. Ja hogy húsz év alatt sem változott semmi akkor bizonyára a leges legelején is tudhattad volna, hogy még a húsz év sem elég arra, hogy megváltozzon. Tehát ha akkor tudtad, és hozzámentél akkor most nem is értem, hogy mit kell ezen hisztériázni azon a nyolc percen, meg hogy most telt be a pohár ha meg tudtad, hogy két balkezes a fickó tehát nem is értem, hogy mit kell ezen méltatlankodni, hogy ő azalatt a húsz év alatt sem változott. Na akkor kellett volna eldöntened, hogy abba fogsz beleszeretni, akit saját magad izlésére fogsz formálni, megváltoztatni, vagy pedig abba az emberbe szeretsz bele, aki önmaga a saját tudatának, és a valódi önmagának is és cselekedeteinek ura. Tehát ezzel azt akarom mondani utólagosan is, hogy döntsd el, hogy most azt az embert szereded, akinek van saját akarata, és személyisége vagy pedig azt, akit a saját izlésedre formáltál. Viszont ha elfogadtad úgy ahogy van, akkor most már utólag felesleges ezen méltatlankodni, hogy nem olyan lett, mint amilyennek anno elképzelted. Ja hogy te meg bementél a szobádba, ő meg sajátjába, mert ő meg megsértődött? Bocs nem is tudtam, hogy a házasságban, élettársi kapcsolatban, vagy párkapcsolatban élőknek külön szobájuk van főleg úgy, hogy már össze vannak költözve, vagy netán házasodva na ez már a vicc tárgya lenne végképp.
2019. máj. 25. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!