Rászóltam a férjemre, és halálosan megsértődött. Ez megy már kb.20 éve, de most lett elegem. Lehet, hogy én vagyok a hibás, de ideje lenne elköltözni?
Tegnap mindent elkészítettem a mai ebédhez. Megsütöttem a húst is, gyönyörű lett. Ma megkértem, tegye be a sütőbe, egy picit süssük át, mert akkor igazán finom..
Közben ki kellett mennem (muszáj volt), mire visszamentem, megégette. Teljesen fekete, szenes lett. Mondtam, hogy ez nem igaz, ennyi idő alatt (kb. 8 percig voltam távol),hogy tudtad szénné égetni? Erre azt mondta, grillezte. (Sose szoktunk grillezni ebben a sütőben). Erre kijöttem, mert ha maradok, még lett volna egy-két keresetlen szavam).
Bejöttem a szobámba, mert ilyenkor jobb, ha egyedül vagyok, erre két percen belül ő is bement a szobájába, hogy ő már megebédelt. Most meg van sértődve. Ezt csinálja kb. 20 éve. Rengeteg kárt tesz, butaságot csinál, de ha szólni merek, mindig megsértődik, hogy nekem legyen lelkiismeret-furdalásom. De most nincs.
Tudom, hogy apróságnak tűnik, de úgy érzem, most telt be a pohár.
Amit most leírtál tényleg egy csip-csup ügy, ami miatt nem kéne ekkora balhét csapni. Ha a férjem odaégetné a húst, biztos gratulálnék neki én is, de azért ez bárkivel előforudulhat. De! Ha tényleg 20 éve ezt csinálja és már elfogyott a türelmed irányába, azt is meg lehet érteni. Ha elfogyott az energia, a türelem és nem partner abban, hogy közösen változtassatok, akkor tényleg jobb külön menni.
Ami a másik kérdést illeti, amit belinkeltél, az meg egyenesen felháborító. Hogy mindeneteket szétosztja az anyjának meg a testvérének, ők meg nem adnak nektek semmit, holott ti vagytok rosszabb anyagi helyzetben. Ami pedig még durvábban kiveri a biztosítékot, hogy a gyereketeknek nem ad, akiknek elkelne a segítség. Olyan mintha még mindig gyerekként működne a férjed és nem apaként és férjként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!