Feljelentsem? Mi a menete? Próbálom röviden. Sosem ütött meg a párom, tegnap estig. Elszakadófélben vagyunk, eddig úgy volt mindent le tudunk rendezni, de nagyon rondán átvert engem és a gyerekeket is. Folytatás lent.
Szerintem is válj el tőle!
Teljesen megalázott, bármilyen módon is viselkedtél nincs joga ahhoz hogy megüssön, főleg úgy nem hogy neki van szeretője ha jól értelmeztem.
Na meg az hogy a saját gyermekétől vette el a pénzt. Ha téged nem is néz, de őket nézhetné.
Annyira a pénz volt a fontos számára hogy az volt az első amit elvitt!?
Menj a rendőrségre ott jobban tudnak tájékoztatni, és biztos van valamilyen mód ahogy meg lehet ezt oldani.
Voltam a te helyzetedben
Sajnos kétszer is beleválasztottam én barom!!!!Dögöljön meg összes ilyen szemétláda!!! Én is tettem feljelentést.Egy tanács, kedves kérdezö, nagyon FONTOS :kérj távoltartást a rendörségen haladéktalanul
Annak a szemétnek meg semmit ne mondj, azt se , hogy egyàltalàn bementél a rendörségre.Ahànyszor újra odamegy hozzátok patáriázni, AZONNAL HIVNI A RENDÖRSÉGET! Én amugy azt hittem, hogy semmi nem lesz abbol, hogy feljelentettem.Egy évig huzodott, addig jó párszor hívtam rendört, mentem be hozzájuk.Vêgül zaklatásért felfüggesztettet kapott.Ha bârmit tesz két évig, azonnal viszik.
Nagyon szoritok neked és.mihamarabbi gyógyulást kívánok minden értelemben!:(
Késöbb visszanézek mert izgulok érted.üdv. Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!