Mit tegyek, ha ingyen bébiszittert akarnak belőlem csinálni?
Próbálj meg beszélni az anyukával, ha nem hat, akkor simán csak ne engedd be a gyereket, és pár nap múla úgyis leszokik róla, hogy átmenjen.
Egyébként hol van az apja a kislánynak? Mert az egy dolog, hogy anyuka nem ér rá /nem érdekli, de nemcsak az ő felelőssége az a gyerek.
Olvastam, de olyat sehol nem olvastam benne, hogy háztartási teendőimet nem végezhetem el, vagy épp a barátommal nem bújhatok össze, vagy a kutyáimat nem tudom elvinni sétálni, mert más a nyakamba varrja a gyerekét. Vagy gondolod nekem ez az egyetlen elfoglaltságom, mert úgyis munkanélküli vagyok, mi?
Apa melózik szerintem, aztán ha hazaér még itt is melózik.
Az a baj, Kérdező, hogy magad miatt nem vagy képes lerúgni a gyereket. Nyílván a gyerek szomorú arcában a valahai önmagadat látod.
Azt tisztázd magadban, hogy te mit akarsz: mindenáron megmenetni a gyereket, vagy békében és nyugalomban élni. A gyereket nem tudod megmenteni, mert nem tudod a családból kiemelni. Hathatsz rá, de csak akkor, ha különlegesen okos és érzékeny gyerek, akik felül tudja írni az otthon látott és tapasztalt nevelést. Akkor viszont egy órányi beszélgetés is gyökeresen hathat rá annyira, hogy megfordíthatja az életét. Én ilyen gyerek voltam, azért tudom, hogy létezik ilyen is.
Bármi is van, döntsd el, hogy mit akarsz és ne szívasd se magadat, se a gyereket és ne fogj mindent az anyjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!