Miért van az, hogy álmomban mindig visszatér?
Megpróbálkoznék az álomfejtéssel én is.
Szóval lehet, hogy más is írt hasonlót, nem olvastam végig, mert félúton felidegesítettem magam.
Nincs veled semmi baj!!! Én elhiszem neked, hogy szereted a férjed és gyerekeid. Véleményem szerinte az exed nem önmagát, hanem egy állapotot szimbolizál. Lehet, hogy ő képviseli a tudatalattidban a bizonytalanságot (nem tudod merre tovább, hogyan dönts, vagy döntsél-e egyáltalán).
Lehet, hogy most valami komolyabb dolog előtt állsz és nem tudod hogyan tovább (akár tanulás, vagy munka, vagy egyszerűen csak egy háztartási gép vásárlása...) és ennek a bizonytalan érzésnek a hatására álmodban megjelenik volt párod.
Tudatosítsd magadban, hogy nem Ő vele találkozol álmodban, hanem az érzéssel. Nem Ő uralja az éjszakáidat, hanem az a bizonyos negatív érzés. (tudnám folytatni, de nem akarok túl fárasztó lenni)
Szia
Ne törődj a negatív válaszokkal,nem tudom mi a jó nekik abban,hogy másokat egyből lehurrognak,szerintem inkább takarítana mindenki a maga háza előtt!
Nincsenek olyan dolgok napközben amik az exedre emlékeztetnek?
pl.ugyanazon/hasonló utcán mész végig
az akkori munkahelyedre emlékezel
stb.
Az is lehet,hogy te nem zártad le magadban teljesen azt a kapcsolatot,maradt benned egy kis tüske,hogy ő miért volt olyan amilyen.
ezek csak ötletek,de szerintem olvasgass kicsit itt,hátha találsz valami érthető magyarázatot és segítséget,hogy szép ,nyugodt álmaid lehessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!