Hogyan lehet teljes életet élni?
Szerintem aki hasonló helyzetben van, mint te, annak a problémái is hasonlóak, tehát nem igazán tud neked tanácsot adni, esetleg saját tapasztalatait oszthatja meg veled.
Az, hogy nincs előtted viselkedésminta, az lehet jó is meg rossz is, mert mi van, ha egy olyan családban nősz fel, ami tele van feszültséggel, negativummal, tehát valahol ez úgymond szerencsésebb igy. Habár a viselkedésmintát tekintve nem is értek veled egyet, mert az ember nem csak a családjából veszi a mintát, hanem inkább párhuzamot von a között, ami a családjában van, és más, megfigyelt (szomszédok, iskolatársak, barátok, bizonyos közösségek)viselkedésminták között.
Ez alatt azt értem, hogy ha a kudarcaidat magyarázod azzal, hogy nem volt viselkedésmintád, akkor ez abszolút téves, viszont a kudarcaidnak lehetnek az okai, hogy nem "csiszolódtál" ingergazdagabb környezetben.
Szerintem a lehető legjobb megoldás, ha felvállalod önmagad, és nem azon sajnálkozol, hogy nem vagy olyan, mint mások, szereted az életed, kifejlesztesz magadban egy optimistább gondolkodást, és szépen lassan megpróbálod megtalálni önmagad.
Minden ember más, és minden ember szerethető valami miatt.
Ha megtalálod magadban azt, aki csak te vagy, és nam valaki más olcsó utánzata, és úgy is nézel magadra, helyrebillen az önbizalmad, társadalmi életed is.
Ne azt hiányold főként, amid nincs, hanem arra légy büszke amid van!
Drukkolunk neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!