Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok gonosz, amiért...

Én vagyok gonosz, amiért szeretnék kettesben lenni a barátommal?

Figyelt kérdés
Régóta tervezünk egy közös kirándulást a barátommal(24/25)egy közös kirándulást. Már nagyon vártam. erre ma kell megtudnom, hogy ő és a családja úgy döntött, h jöjjön velünk a 12 éves kistesója is, had lásson világot. Én ezt megérteném, ha nem a fejem fölött döntenek olyasmiről, ami engem is érint és ha nem csinálnak önkényesen a romantikus utazásból családi kirándulást. Hogy őszinte legyek nincs is már kedvem menni, mert tudom, hogy ebből már csak bébiszitterkedés lesz:s
2009. nov. 4. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mond el a barátodnak ő pedig oltsa le a családot. Most szokjanak le arról hogy bekombinálnak az életetekbe. Szabjátok meg a határokat. A gyerek kárpótlásúl kapjon egy fagyit.
2009. nov. 4. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

De le lettem pontozva:D:D De ez van. Mondjuk attól függ hogy mekkora kirándulás amire mentek.Mert tény és való hogy hosszabb (pl vonatos kirándulással egyben nehéz lenne rá vigyázni)

Egyszer mi is vittük igy a 14 éves kistesót/vonattal mentünk párom Keresztanyjához 3 órás vonatúttal.De 2 hetet töltöttünk lent a rokonoknál.Végig dumáltunk,hülyültünk meg kártyáztunk. S ha az volt tudtunk kettesben is lenni:)

2009. nov. 4. 20:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

meg kellene tudnod a részleteket.

a párodtól is meg kéne kérdezned, és az ő szüleitől is. bizonyára ugyanazt mondják majd, de sose lehet tudni.

ha a párod erre rábólintott, hogy a megkérdezésed nélkül menjen veletek az öccse, akkor rá "kell" haragudnod, ha pedig a szülei kavartak valamit, akkor rájuk.

2009. nov. 4. 22:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy csak egy kistesó, nálunk ha mondjuk, h kirándulni megyünk, nem egyszer volt már, hogy a párom egész családja bejelentette, h akkor ők is jönnek velünk!
2009. nov. 5. 11:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, azt hiszem, még ma beszélek velük. Nekem is az jutott eszembe, hogy majd máskor elvisszük valahova a testvérét. Igazatok van, a sarkamra kell állnom. Főleg, hogy elvileg ez az út a karácsonyi ajándékunk egymásnak.
2009. nov. 5. 12:23
 16/18 A kérdező kommentje:
És a 20:46-nak. Nem én pontoztalak le, én véleményeket kértem és az csak hasznos lehet. A te válaszod is jó volt, de külföldre mennénk vonattal és az nem kis út...
2009. nov. 5. 12:25
 17/18 anonim ***** válasza:

20/46-os vagyok. Gondoltam hogy nem te pontoztál le:)

Ilyen esetben/külföldi út esetén/ teljesen érthető hogy szeretnétek kettesben lenni. Ott meg lehet hogyha elveszik meg se érteti magát.. Majd tavasszal elviszitek magatokkal. Én azt hittem a kérdésed szövegéből,hogy egy pár órás kis kirándulásról lenne szó.(Pl Pestről Rám szakadékra)

Kellemes kirándulást és érezzétek jól magatokat,remélhetőleg kettesben:)

2009. nov. 5. 20:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Közben megbeszéltük, kettesben megyünk és majd egyszer valami gyerekbarátabb útra elvisszük a kislányt. Még egyszer köszönöm a választ mindenkinek.
2009. nov. 15. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!