Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elhagyjam a...

Szerintetek elhagyjam a páromat azért mert első látásra beleszerettem valakibe?

Figyelt kérdés
Ismerősömbe négy hónapja első látásra beleszerettem annak ellenére, hogy 15 éve nem láttam. A párommal nemrég jöttem össze hosszas kinlódás után, ő jóképű stb, ismerősöm viszont nagyon tönkre van menve, nagyon megöregedett. Szerintetek miért pont ő kell nekem? Mit tegyek?
2013. szept. 13. 14:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a pároddal hozd rendbe a kapcsolatodat, ez most egy pillanatnyi fellángolás, amit később nagyon megbánhatsz. Szomszédasszonyom elhagyta a családját amikor összetalálkozott egy gyerekkori szerelmével, aki végül átvágta és ő most ottmaradt magára, egyedül él és teljesen megzakkant.
2013. szept. 13. 15:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Ez nem fellángolás! Nálam a fellángolás három napig sem tart.
2013. szept. 13. 15:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor menj! Ha ennyire biztos vagy dolgodban, miért kérdezel mástól?
2013. szept. 13. 15:15
 14/19 anonim válasza:
Szerintem is próbáld megbeszélni a pároddal,hogy,miért nem vagy boldog vele. Ennyit megér az a 7 hónap,ha nem változik a dolog,csak akkor szakíts vele,de semmiképp se a másik pasiért. Lehet,hogy most úgy érzed,hogy vonzódsz hozzá,de ki tudja 15 év múlt mit takar. Inkább maradj a jelenben és,ha tényleg nem működik a dolog,akkor már ráérsz ezen gondolkodni.De ez igazából a te döntésed,ezek csak tanácsok.
2013. szept. 13. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
De akkor mi a fenére vársz? Ha egyszer ő kell neked, rá gondolsz?? Még ha férjnél lennél, lenne gyereked, meg egy 10 évces kapcsolat a hátad mögött a pároddal, akkor megértem, hogy vacilálsz, de így minek???
2013. szept. 13. 15:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a jelenlegi pároddal csak a státusza miatt vagy együtt. A környezeted ezt várja el tőled? Az önbecsülésednek volt szüksége erre a trófeára?

3 hónapja voltatok együtt, amikor egy másik pasi így megingatott. Vajon mennyire lehet tartós egy kapcsolat, amit 3 hónap után így megingathat valaki?

A helyedben mennék. Na nem azért, mert szerelmes vagyok, hanem mert hiába jóképű a párod, ez a kapcsolat nem tűnik tartósnak.

Hogy miért pont ő kell neked? Lehet, nagyon működik köztetek a kémia. Lehet, szereted az elesetteket támogatni. Ezt magadnak kell bevallanod.

2013. szept. 13. 19:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Voltam én is hasonló helyzetben, bár én nem pár hónapos kapcsolatban. Azt hiszem ha csak kezdődő kapcsolatom lett volna, akkor a másik férfit választottam volna, de ezt nyilván neked kell érezned, kihez kötődsz jobban.
2013. szept. 16. 23:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Arról nem írtál semmit, hogy az új pasas mit érez irántad, egyáltalán kölcsönös-e ez a vonzalom. És mit értesz azon hogy tönkre van menve? anyagilag, lelkileg, testileg vagy hogyan?

Az mostani barátodat mindenképpen érdemes otthagyni, hiszen kínszenvedés megjátszani magad. Az új pasival meg majd kiderül hogy valóban érdemes-e kezdeni. Ha lelkileg van tönkre menve, depressziós, akkor nem sok köszönet lesz benne. És nem ajánlom hogy megmentőt játssz, mert nagy pofáraesés lesz belőle.

2013. szept. 17. 08:12
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
Azzal legyél akibe szerelmes vagy, akivel boldogságot érzel, aki mellett teljes életet tudsz élni. Ne foglalkozz semmi mással, csak ezzel. A többi dolog (anyagi helyzet, hol lakunk, mihez kezdünk, ki mit szól...stb.) majd adja magát.
2013. szept. 17. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!