Ti mit tennétek? Vennétek egy kis házat 500000 forintért és apránként felújítanátok. Vagy hitelt vennétek fel és vennétek több millióért egy jobb állapotban lévő házat.
ha minimálbérbél nem tudtok pénzt gyűjteni, akkor miből fogod később felújítani?
Csak a nyílászárócsere többe fog kerülni,mint maga az ingatlan...
Értem én, hogy lent vannak az ingatlan árak, de ezért az összegért csak egy lepukkant romot tudok elképzelni, valahol az isten háta mögött kettővel.
A több millióért mit jelent? 5 millió? Vannak helyek, ahol ennyiért már jó kis kockaházat lehet venni! Inkább arra szavaznék!
Ha van asztmás a családban, akkor a cserépkályha nem biztos, hogy jó megoldás.
Ahogy előttem is írták, ha belevágtok, mindenképpen meg kellene nézni/nézetni hozzáértővel, mert egy kis festéssel, gletteléssel sok mindent el szoktak takarni.
A faluban ahol éltem 500 ezerért olyan házat vettek meg, ami amióta élek nem emlékszem, hogy lakott benne valaki! Romos is... kívül belül...
Én nem is tudom... Én inkább gyűjtenék vagy megpróbálnék másik melót mert ez így örökké annyi pénzből akkor semmihez nem nagyon lehet majd kezdeni.
Mert ha olyan alacsony a ház ár, munkahely sem nagyon van a közelben gondolom. Érdemesebb lenne jobb helyre költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!