Honnan szerezhetnék megfelelő ápolót?
hány éves vagy? nagyon fiatal lehetsz ha nem tudsz főzni vasalni elfogadható szinten. Ha csak ez a része a baj, akkor ezt igazán megtanulhatnád.
Ha az a gond, hogy nem akarsz ott lenni nála egész nap, vagy messze lakik, stb, akkor vhol megértem persze.
Na ne! Tökmindegy, hogy fiú vagy vagy lány, egyik esetben sem árt, ha tudsz főzni, vasalni, stb. DE szintén mindkét esetben igaz, hogy nem vagy köteles a fiatalságodat feláldozni, teljesen jogos, hogy ez így Neked nem élet, és ápolónőt keresel. Anyukádnak is össze kell szedni magát, és jobban tenni a gyógyulásáért, ha maga miatt nem, hát miattad! Milyen életet szán Neked, úgy mégis? Szerintem is egy idegennek kevésbé merne ellentmondani, és így talán jobban is javulna. Mert valószínűleg akar javulni, ha annyira önfejű, hogy egyedül próbál kimenni, csak akkor azt nem értem, a tornagyakorlatokat miért nem csinálja?!
Szerintem ne cégen keresztül próbálkozz, hanem hirdess bármelyik újságban és apróhirdetés útján keress megbízható magánszemélyt. Ha nem is 24 órára, de mégis több időre, mint egy óra.
Köszönöm az érdeklődést, de sajnos nem oldódott meg, sőt rosszabbodott mivel még a múltkori állapotnál is nehezebben tud csak mozogni szegény, így aztán már a legminimálisabb dolgokhoz is segítségre van szűksége.Olyan magánszemélyt, aki elvállalná a felügyeletet/ápolást sajnos nem sikerült találnom, keresés ellenére.A helyi orvosi rendelőben is kértem tanácsot, de ők semmilyen alternatívát nem tudtak találni, azon kívül, h a szomszéd városban lévő, korábban kórházként üzemelő, mára viszont csak elfekvőként működő intézménybe helyezzék el.Oda viszont egyrészt ő sem szívesen menne, de igazából én sem szeretném, h menjen, mivel ott legnagyobbrészt valóban elképesztően rossz állapotú betegek vannak, akik gyakorlatilag tényleg már a közelgő halált várják, egyébként meg úgymond egy viszonylag lerobbant épület/intézmény, rendkívül szerény körülményekkel.Nem utolsó sorban a már amúgy is meglévő pszichés gondjaira úgy gondolom elég rossz hatással lenne.Fölmerült egy elhelyezés szociális otthonban is, viszont vagy elég magas "beugró" összegeket kérnek, különben nagyon hosszú a várakozási idő, ill. van egy intézmény, ahova azonnal bekerülhetne, itt a közelben, viszont az szintén rendkívül lepusztult, omladozó vakolat stb...összességében azt kell, h mondjam, h én sem tenném szívesen tartósan egy ilyen intézménybe, nem utolsó sorban azért sem, mert megmondták, h ott csak az alapvető ellátást kapná, tornára stb. nincs lehetőség, tehát nem tudna javulni, nem segítene rajta, csak úgymond lepasszolnám.Az önkormányzatnál is érdeklődtem, akik ígértek segítséget, és a részletekért házhoz jönnek majd....hát azóta is jönnek :)Egyenlőre olyannyira visszaesett mind szervileg/testileg, mind pszichésen, h sztem előbb megpróbáljuk ebből valamennyire kihozni...de egyébként eléggé tanácstalan vagyok a továbbiakat illetően, valahogy az a benyomásom, h az illetékesek közül senki sem foglalkozik igazán a problémával érdeklődés híján...
Mégegyszer Köszönöm az érdeklődést!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!