Kántor vezetéknévhez?
Csak ezek közül lehet választani.
Lánynevek:
Kántor Dalma
Kántor Miléna
Kántor Vanda
Kántor Linda
Kántor Edina
Kántor Ivett
Kántor Alexandra
Fiú Nevek:
Kántor Elemér
Kántor Balázs
Kántor Benjamin
Kántor Kálmán
Kántor Gergely
Kántor Bence
Kántor Bálint
Illetve ha van még fiú nevekre ötletetek ami ritka, és jó a hangzása azt szívesen várom :-)

Nekem legjobban
Lány: Kántor Linda vagy Kántor Vanda
Fiú: Kántor Bence vagy Kántor Balázs tetszik.
A Milénát, Alexandrát és a Kálmánt nem választanám a helyetekben. Persze ez elég szubjektív dolog :)
Az alexandrával és a Milénával mi a probléma? :D
A Kálmánnál mi is éreztünk egy kis bizonytalanságot, furcsának találtuk kiejtve a vezetéknévvel.

Ahogy írtam csak szubjektív okaim vannak ellenük.
Ismerek egy Alexandrát aki, hát nem túl kedves velem a Milénáról meg egyből az egyik videojáték (Mortal Kombat) szereplője jutott az eszembe :)
A Kálmánnal csak az volt a problémám, hogy furán hangzik a két K-val kezdődő név együtt. Maga a Kálmán egyébként tetszik. (#1)

a lány közül nekem is a Vanda és a Linda tetszik, főleg a Linda.
Fiú:Bence,Bálint, Gergely.Hú a Gergely nagyon jó lenne mellé.
Szóval röviden,Linda, Gergely!
Amúgy gratulálok!
Értem. amúgy a Kálmán magába nekem is tetszik, de a Kántorral olyan nyelvtőrősen hangzik.
A 2 kedvencünk jelenleg a Kántor Dalma, és a Kántor Benjámin

Linda, Edina, Ivett, Alexandra
Balázs, Gergely, Bálint.

Kántor Edina a legszebb. Dallamos, és könnyen kiejthető.
Másodiknak a Kántor Ivett.
Fiúnak: Kántor Bence. A Kántorhoz a többi nekem nem illik.

Top 3: Linda, Vanda, Alexandra
Top 3: Bálint, Bence, Gergely
Plusz ötlet: Ajtony, Álmos, Áron, Bertold, Botond, Csongor, Edmond, Frodó, Gábor, Gedeon, Győző, Herold, Hunor, Igor, Ipoly, János, Jeromos, Károly, Kond, Lajos, László, Márton, Mór, Nimród, Ond, Ottó, Péter, Ramón, Rómeó, Salamon, Sándor, Simon, Szabolcs, Szilvió, Tibor, Tiborc, Timót, Vidor, Zsolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!