Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is kiakadtatok volna?

Ti is kiakadtatok volna?

Figyelt kérdés
Ma a párommal kiültünk egy kávézó teraszára. Ott ült szemben velünk a párom legjobb barátjának a volt felesége még két hölgy társaságában (egyik idősebb). Kb. egy éve váltak el, és én mindig a csajt védtem, hogy szegény, és sajnáltam, hogy a férje milyen rosszul bánt vele, és hogy nem is csodálkozom, hogy elmenekült attól a fazontól. Ahogy ott ültünk, beszélgettünk, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a csaj az égbe emeli az egyik lábát, elégedetten nézegeti és közben símogatja a combját, majd a térdét, aztán a bokáját is. Aztán a melltartóját igazgatta serényen, úgy, hogy ki is villanjon az alsónemű. Félreérthetetlenül kellette magát. Ledobtam az ékszíjat, csak ültem, és nem kapott szikrát az agyam. Ránéztem a páromra, aki az ellenkező irányba kezdett el nézelődni, majd felálltunk és eljöttünk. Beültünk a kocsiba, és mondtam is a férjemnek egyből, hogy én eddig védtem, sajnáltam, de most már úgy gondolom, hogy megérdemelte azt, ahogy a barátja bánt vele, ha férfi lennék, én is kivágtam volna, mint lúdat sz...ni! Az életben többé nem akarom látni. Milyen nő az ilyen? Nem zavarta, hogy ott ülök a párom mellett? Én ezt nem értem.
2013. aug. 31. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát én ezen nem akadtam volna ki, ez neki szánalmas, nem nekem/nekünk.
2013. aug. 31. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom sajnálni kell őt. Gondolom korábban azért is sajnáltad őt, mert nem tűnt ilyennek, talán nem is volt ilyen. Valószínűleg komoly önértékelési gondjai lehetnek szegénynek ha azt hiszi, hogy csak ezzel tudja felhívni magára a figyelmet.
2013. aug. 31. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Most konkretan mit varsz tolunk? Szerintem csak ki akartad irni magadbol, es jol esik a lelkednek, ha paran itt virtualisan lekopjuk a csajt.
2013. aug. 31. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Haha! :) Nálunk dettó ez volt! Egy hülye liba ott kellette magát a pasimnak. Én akkor rá kacsintottam,és megnyaltam a szám. Úgy meglepődött hogy leesett a székről :D Mi meg otthon jót röhögtünk :) Nem kell komolyan venni az ilyet :)

Mondjuk legalább megtanultad hogy mások kapcsolatába nem kell beleszólni,és eldönteni ki a hibás,mert nem látsz beléjük...

2013. aug. 31. 22:35
 15/17 anonim ***** válasza:

ma 20:48

most mit bántod?

a véleményünket megkérdezheti,nem?

ez egy ilyen oldal....

2013. aug. 31. 22:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsi voltam, hogy bejön e a liba-macska dolog. Bejött.
2013. szept. 1. 08:38
 17/17 A kérdező kommentje:

Ha ennyire rá van szorulva, hogy kellesse magát, ha önértékelési problémája van, vagy egyéb lelki baja, üljön be egy éjszakai bárba, és ott tegye magát közszemlére. Ott biztosan talál pasikat, akik vevők erre. Ne a volt férje gyerekkori barátja és annak felesége előtt csináljon ilyet, mert szánalmas.

Sosem jutna eszembe azzal növelni az önbizalmamat, hogy kipróbáljam, hogy szét -e tudnék rombolni egy családot, ha akarnám. Gondolom ez az a fajta, akit még az sem rendít meg, ha egy apa 2-3 gyereket hagy el miatta.

2013. szept. 1. 12:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!