Ti is kiakadtatok volna?
Haha! :) Nálunk dettó ez volt! Egy hülye liba ott kellette magát a pasimnak. Én akkor rá kacsintottam,és megnyaltam a szám. Úgy meglepődött hogy leesett a székről :D Mi meg otthon jót röhögtünk :) Nem kell komolyan venni az ilyet :)
Mondjuk legalább megtanultad hogy mások kapcsolatába nem kell beleszólni,és eldönteni ki a hibás,mert nem látsz beléjük...
ma 20:48
most mit bántod?
a véleményünket megkérdezheti,nem?
ez egy ilyen oldal....
Ha ennyire rá van szorulva, hogy kellesse magát, ha önértékelési problémája van, vagy egyéb lelki baja, üljön be egy éjszakai bárba, és ott tegye magát közszemlére. Ott biztosan talál pasikat, akik vevők erre. Ne a volt férje gyerekkori barátja és annak felesége előtt csináljon ilyet, mert szánalmas.
Sosem jutna eszembe azzal növelni az önbizalmamat, hogy kipróbáljam, hogy szét -e tudnék rombolni egy családot, ha akarnám. Gondolom ez az a fajta, akit még az sem rendít meg, ha egy apa 2-3 gyereket hagy el miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!