Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is kiakadtatok volna?

Ti is kiakadtatok volna?

Figyelt kérdés
Ma a párommal kiültünk egy kávézó teraszára. Ott ült szemben velünk a párom legjobb barátjának a volt felesége még két hölgy társaságában (egyik idősebb). Kb. egy éve váltak el, és én mindig a csajt védtem, hogy szegény, és sajnáltam, hogy a férje milyen rosszul bánt vele, és hogy nem is csodálkozom, hogy elmenekült attól a fazontól. Ahogy ott ültünk, beszélgettünk, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a csaj az égbe emeli az egyik lábát, elégedetten nézegeti és közben símogatja a combját, majd a térdét, aztán a bokáját is. Aztán a melltartóját igazgatta serényen, úgy, hogy ki is villanjon az alsónemű. Félreérthetetlenül kellette magát. Ledobtam az ékszíjat, csak ültem, és nem kapott szikrát az agyam. Ránéztem a páromra, aki az ellenkező irányba kezdett el nézelődni, majd felálltunk és eljöttünk. Beültünk a kocsiba, és mondtam is a férjemnek egyből, hogy én eddig védtem, sajnáltam, de most már úgy gondolom, hogy megérdemelte azt, ahogy a barátja bánt vele, ha férfi lennék, én is kivágtam volna, mint lúdat sz...ni! Az életben többé nem akarom látni. Milyen nő az ilyen? Nem zavarta, hogy ott ülök a párom mellett? Én ezt nem értem.
2013. aug. 31. 18:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Te is tudod, és minden magára valamit is adó nő, hogy az ilyen egyed:

nem nő.

2013. aug. 31. 18:42
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem is szerencsés beleszólni ismerős válásába.
2013. aug. 31. 18:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az egész mondandóddal egyet értek! Egy hibát találtam benne. Nem a ludat, hanem a libát szokták kivágni sz@.rni.

Bocsika, nem tudtam kihagyni.

De igazad van.

2013. aug. 31. 18:57
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudtam, macskát! Am igen, én is kiakadtam volna.
2013. aug. 31. 19:00
 5/17 anonim ***** válasza:

ettől még korántsem biztos, hogy az ő hibájából váltak.

Lehet,hogy egyszerűen elege van az egyedüllétből, és már ezt kell bevetnie, hogy végre párt találjon.

2013. aug. 31. 19:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is elcsodálkoztam volna,az biztos!

Látod mennyire nem lehet külső szemlélőként eldönteni,hogy egy kapcsolat megromlása miatt ki a hibás?

Lehet hogy megcsalta fűvel-fával a hapsit......

2013. aug. 31. 19:10
 7/17 anonim ***** válasza:

Macskát szokták kivágni sz..ni. :)

Kiakadtam volna. Ezért nem szabad váláskor egyik fél pártját sem fogni, hiszen nem látunk a paplan alá, és nem látunk bele az életükbe sem.

2013. aug. 31. 19:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lepődök meg....rengeteg ilyen képződmény van....főleg magyarok között...
2013. aug. 31. 19:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Egy ilyen szituációban szerintem belőlem kitört volna a nevetés, halál komolyan.
2013. aug. 31. 19:49
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem én is kiröhögtem volna. :D Mit képzel az ilyen? Gyerekek is lehettek volna a közelben.

Amúgy lehet, hogy a válásnál, és előtte nem volt ilyen, ne bánd, hogy valakit megvédtél, aki az adott helyzetben úgy tűnt rászorul.

2013. aug. 31. 20:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!