Ti mit választanátok? Benne maradnátok egy esetlegesen megromlott házasságban, csak a gyerekek és a kényelem miatt?
Én azt tapasztalom,hogy igenis szerelmesek lesznek,csak ha nem lép ki a házasságból,akkor nem is ad esélyt az új kapcsolatnak,és ez belefullad a jövőtlenségbe.Az emberi érzéseknek mozgékony,változó a természete.A külső kapcsolat,befullad mert nincs jövője,a házasságban az érzések szintén megváltoznak,az elhidegülés,a közöny gyűlöletté változik,mert maga a házasság mindkettőjüket akadályozza a mással való boldogságban.Ezért szerintem,ha egy embernek egyszer igent mondunk mert szeretjük,akkor legyen ez az ember iránt annyi tiszteletünk,hogy visszaadjuk a szabadságát,mással talán boldogabb lesz.Egyébként magamat is tisztelnem kell ennyire,hogy nem vonom meg magamtól a lehetőséget egy boldog kapcsolatra.
Kedves kérdező,szerintem te jól gondolkozol,és úgy érzem már döntöttél is,csak éppen a félelem akadályoz.Mint írod,félsz a zsarolástól.Tudd,hogy a zsaroló éppen ezzel a félelemmel tartja a markában a zsaroltat.De a zsarolástól nem kell félni,mert számtalan mód van a kivédésére.Olvasd el Susan Forward Érzelmi zsarolás című könyvét.Azok a nők akik a saját gyereküket eszköznek használják a játszmáikhoz szégyenei a nő nemnek,szégyenei az anyaságnak.Nincs olyan ok,és indok ami felhatalmazza őket arra,hogy a saját gyerekük lelkén átgázolva éljék át a bosszú kéjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!