Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem vagy munka?

Szerelem vagy munka?

Figyelt kérdés
ti voltatok már úgy, hogy inkább azért maradtatok valaki mellett, mert anyagilag biztonságban éreztétek magatokat, és munkaügyben is a segitségedre volt, viszont annyira nem éreztél szerelmet iránta? mert velem most ez a helyzet, és szerelmes meg viszont egy másvalakibe vagyok, aki ezeket ha nem is tudja megadni nekem, de legalább boldog lehetnék mellette!?
2009. nov. 1. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem!
2009. nov. 1. 10:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
egyértelmű: SZERELEM
2009. nov. 1. 10:34
 3/13 A kérdező kommentje:
és ha a szerelem mellett maradok, nem lesz munkám, még akkor is megéri?
2009. nov. 1. 10:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Még akkor is megéri.Sosem leszel teljesen boldog.Az élet rövid.Én nem hagynám ki a szerelmet.
2009. nov. 1. 10:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Miért ha elhagyod akkor kirúgat? vagy Ő netán a főnököd vagy nem értem.
2009. nov. 1. 10:39
 6/13 A kérdező kommentje:
nem a főnököm, nem is rúgat ki, most épp nincs munkám, és neki nagyon sok kapcsolata van, és bárhová be tudna rakni.
2009. nov. 1. 10:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

kimondom: érdekből vagy vele. Aztán döntsd el hogy ez szép dolog-e vagy sem. Lehet lesz melód, meg anyagi biztonságod, az hogy a lelkiismereteddel mit kezdesz vagy boldogtalanságban éled le az életed, az ennek az ára.

A pasit meg akivel perpill vagy jól átcseszed, mert ő valószinűleg szeret téged, te meg nem hogy nem szereted, hanem konkrétan másba vagy szerelmes.

ilyenkor én mindig azt mondom, neked hogy esne, ha egy pasi nem szeretne, de a pénzedért és a kapcsolataidért lenne veled, holott másba szerelmes...

A kérdésedre egyértelműen válaszolva, nagyon ronda dolog amit teszel.

2009. nov. 1. 10:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg nélküle. Ha saját erődből kerülsz be valahova nem kell egy életen át hálásnak lenned az illetőnek. Én utálnám az érzést, hogy valaki "berakott" egy jó pozícióba. Ha utána szakítasz vele, akkor joggal mondhatja, hogy kihasználtad. Ha a szerelmeddel vagy, az erőt ad, és sok mindent elérhetsz!
2009. nov. 1. 10:57
 9/13 anonim ***** válasza:
SZABADSÁG! :D
2009. nov. 1. 11:04
 10/13 anonim ***** válasza:
természetesen fizetett:)
2009. nov. 1. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!