A párom külföldön dolgozik. A legjobb esetben 1,5 hónaponta haza jön. Van valaki hasonlóan? Hogy bírjátok?
Azért szakítottam,mert a múltkor mikor haza jött,annyira örültem,majd pár napra rá bejelentette, hogy még mennie kell. Állapotos vagyok,értünk teszi...de nagyon nehéz!
Hidd el,a szerelem erős köztünk! Viszonyítani tudok, volt előtte 2 komoly kapcsolatom.
A miénk különleges, már 5éve dúl a szerelem,
mindig vissza térünk egymáshoz...de nagyon fáj,h távol van!

Te tényleg nem tudsz utána menni? Mennyi ideig kell még ezt kihúznotok?
Tudom milyen, nekem is megfordult már a fejemben a szakítás távkapcsolat alatt. De még ha nem is szeretnénk egymást, nem lenne opció. Mert ő odakinn nem boldogulna egyedül, ha én nem lennék, nem ment volna el. Itthon már úgysem tudna boldogulni, és nekem is zsákutca az itteni élet. Úgyhogy ez csak egy ideiglenes kis szenvedés a lét elviselhetetlen könnyűsége dacára. Ha túl leszünk a nehezén, megint együtt leszünk és minden sokkal könnyebb lesz.
Viszont ha gyengék vagyunk és szakítunk, azt hiszem, abba mindketten belehalnánk.
Szedd össze magad és ne szakíts többet. A késztetés elmúlik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!