Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom külföldön dolgozik. A...

A párom külföldön dolgozik. A legjobb esetben 1,5 hónaponta haza jön. Van valaki hasonlóan? Hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Mi az utóbbi időben már csak veszekszünk, szakítunk,majd kibékülünk... Már az agyamra mdgy! De szeretem!! Lehet így bármit is komolyan tervezni?

2013. aug. 31. 09:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azért szakítottam,mert a múltkor mikor haza jött,annyira örültem,majd pár napra rá bejelentette, hogy még mennie kell. Állapotos vagyok,értünk teszi...de nagyon nehéz!

Hidd el,a szerelem erős köztünk! Viszonyítani tudok, volt előtte 2 komoly kapcsolatom.

A miénk különleges, már 5éve dúl a szerelem,

mindig vissza térünk egymáshoz...de nagyon fáj,h távol van!

2013. aug. 31. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Te tényleg nem tudsz utána menni? Mennyi ideig kell még ezt kihúznotok?

Tudom milyen, nekem is megfordult már a fejemben a szakítás távkapcsolat alatt. De még ha nem is szeretnénk egymást, nem lenne opció. Mert ő odakinn nem boldogulna egyedül, ha én nem lennék, nem ment volna el. Itthon már úgysem tudna boldogulni, és nekem is zsákutca az itteni élet. Úgyhogy ez csak egy ideiglenes kis szenvedés a lét elviselhetetlen könnyűsége dacára. Ha túl leszünk a nehezén, megint együtt leszünk és minden sokkal könnyebb lesz.

Viszont ha gyengék vagyunk és szakítunk, azt hiszem, abba mindketten belehalnánk.

Szedd össze magad és ne szakíts többet. A késztetés elmúlik.

2013. aug. 31. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Másfél éve csináljuk, két éves a fiunk. Nagyon nehéz, hullámvölgyek mindig vannak, lesznek, de ezek olyankor is lennének, ha itthon lenne. Tűzzetek ki egy dátumot, mikor akarja befejezni, vagy mikor mégy utána te is. Ha tudtok, beszéljetek naponta skypeon és ne felejtsd, neki sem könnyű nélküled odakint, idegen környezetben, te legalább a megszokott életedben vagy. De nagyon hosszútávon nem hiszem hogy lehet bírni a kapcsolat romlása nélkül, nálunk még fél év és hazajön. Utána menni mi nem tudtunk, de pár év múlva együtt megyünk ki. Ha van keresnivalótok egymás mellett, akkor túl lehet élni, ha nem elég erős a kapcsolatotok, akkor most ki fog derülni. Az mondjuk bonyolít a dolgokon, hogy babát vársz, plusz felelősség, plusz mérlegelni való mindkettőtöknek.
2013. aug. 31. 12:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Tudod, akkár tetszik, akár nem, az ember egyfolytában változik. Jó esetben a párjával egy irányba, de ez nem törvényszerű. Ha egymástól távol vagytok, szinte kizárt, hogy ez történjen, így valószínűsíthető, hogy teljesen el fogtok távolodni egymástól. Valamit csináljatok, amíg nem késő!
2013. szept. 8. 23:14
 15/15 anonim válasza:
Én is a barátnőmmel ilyen helyzetben vagyunk csak mi 2 havonta látjuk egymást 2 hétre kb. ő a suli miatt ment külfőldre.már fél éve tavkapcsolatban vagyunk.napi szinten beszélgetünk. elég sok minden dolgozik ellenünk főleg az hogyha valameikünk bulizni megy. BIZALOM....ennél többet nemtudok mondani 19/F
2013. dec. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!