Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy a párodna...

Volt már olyan, hogy a párodnak álnéven küldtél e-mailt?

Figyelt kérdés
Nem megcsalás utáni nyomozás érdekel, hanem bármi más ügyből kifolyólag, de persze a párkapcsolatotokat befolyásoló ügyben
2009. okt. 31. 20:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Eszembe se jutna, nem csak a páromnak, de senkinek se álnéven írkálni. Mi értelme van? Örülhet mindenki, akinek annyi szabad ideje van, hogy nem tudja magát lekötni másképp, csak ilyenekkel :)
2009. okt. 31. 22:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Egy e-mail elküldéséhez aztán tengernyi idő kell igazad van. Attól pedig, hogy megkérdeztem még nem jelenti azt, hogy írtam is, egyáltalán csak kiváncsi voltam csinált e már valami ilyet
2009. okt. 31. 22:19
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lett lepontozva aki saját bár nem éppen jó élményét osztotta meg velünk
2009. okt. 31. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

Én is gondolkoztam, vajon miért lettem lepontozva, de amúgy meg magasról lesz@rom a kretén pontozgatást...

(20:41 voltam)

2009. okt. 31. 22:34
 15/20 anonim ***** válasza:
nem. és még eszembe sem jutott.
2009. okt. 31. 22:40
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
Ne a kérdéskiírót szekáljátok, hanem segítsetek neki. Figyelj. Ne álnéven küldj levelet, hanem a te saját nevedben. Fogalmazd meg neki levélben mi a szitu. Te hogy érzel, és hogy zátonyra is futhattok. Hátha ha vissza tudja többször is olvasni a mondandódat megérti, és változtat. Sok sikert. És ha szereted, hát küzdj. Én támogatlak. LEHET ENGEM IS PONTOZNI. NEM ÉRDEKELNEK A PONTOK. :)
2009. okt. 31. 22:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! A szívem megfogadná a tanácsodat, de nem tudom mi lenne a legjobb, mivel abban a többieknek igazuk van, hogy ha igazán szeretne akkor nem lennék most ilyen helyzetben és épp ezért nem tudom ha kitárulkozok az hatna e. Mindenesetre e-mailt saját néven irok :)
2009. okt. 31. 22:52
 18/20 anonim ***** válasza:
22:00 vagyok, a szabad idős dolgot úgy értettem, hogy annyira unatkozol, hogy álnéven szívatod a barátodat, vagy bárki mást :)
2009. okt. 31. 23:35
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, legjobb út az egyenes.
2009. okt. 31. 23:37
 20/20 A kérdező kommentje:

22:00 nem szivatásról lett volna szó, de mivel semmiben sem voltál a segítségemre úgy gondolom nem folytatnám a témát veled.

A többieknek nagyon köszönöm a válaszokat, majd csak alakul valahogy a dolog, de már kezdek belefáradni, hogy mindent csak én próbálok.Sajnos

2009. nov. 1. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!