Volt már olyan, hogy a párodnak álnéven küldtél e-mailt?
Az "álnév", "állevél", "álhívás" a hazugság és a csőbehúzás kategóriájába tartozik, aki ilyet csinál a párjával, az ne csodálkozzon, ha megásta a kapcsolata/házassága sírját...
Ha valakit szeretek, azt tisztelem annyira, hogy egyenesen, szemtől-szemben beszélem meg vele a problémámat vagy a kételyeimet, nem "hátulról mellbe"...
Na, ebből nem lettem okosabb...
Figyelmeztetni akarod a párod, hogy úgy tűnjön neki, valaki idegen teszi ezt?!
Van, ami ellen nem tudsz tenni.
Ha őt nem érdekli túlzottan, hogy téged elveszíthet, akkor nem szerethet túlzottan, nem kellene neked sem ragaszkodnod hozzá : keress valaki mást! Csak az idődet töltöd mellette, márpedig az évek elszaladnak hipp-hopp!
Kedves utolsó kettő!Tudom ez lenne a legjobb lépés de valahogy nem megy, bár rájöttem ugy is tudom szeretni, ha nem vagyunk együtt.
Nem dehogy is, nem lesz semmi bántás meg fenyegetést sem akarok,csak hatalmasat fordult személyiségileg az elmúlt 2 hónapban és nem úgy tűnik hogy érzelmileg megérintette volna amikor beszéltem vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!