Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy a párodna...

Volt már olyan, hogy a párodnak álnéven küldtél e-mailt?

Figyelt kérdés
Nem megcsalás utáni nyomozás érdekel, hanem bármi más ügyből kifolyólag, de persze a párkapcsolatotokat befolyásoló ügyben
2009. okt. 31. 20:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%
Még nem. Miért kellene?
2009. okt. 31. 20:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, könnyen rájöhet hogy én írtam, úgyhogy nem tennék ilyet. Egyébként is minek? Nem egyszerűbb mindent megbeszélni?
2009. okt. 31. 20:40
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Az "álnév", "állevél", "álhívás" a hazugság és a csőbehúzás kategóriájába tartozik, aki ilyet csinál a párjával, az ne csodálkozzon, ha megásta a kapcsolata/házassága sírját...

Ha valakit szeretek, azt tisztelem annyira, hogy egyenesen, szemtől-szemben beszélem meg vele a problémámat vagy a kételyeimet, nem "hátulról mellbe"...

2009. okt. 31. 20:41
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem, de valaki megpróbált így bemocskolni a párom előtt anno, és sejtem is, hogy ki volt az. Remélem, megkapja az élettől a magáét, és megtudja, mit éreztem.
2009. okt. 31. 20:42
 5/20 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele, de nem változott a dolog. Nem "felcsípni" akarom álnéven, még magam sem tudom mit akarok, ezért érdeklődöm
2009. okt. 31. 20:44
 6/20 A kérdező kommentje:
Jó, akkor, hogy érthető legyen, nincsen olyan barátom, vagy közös barátunk aki figyelmeztethetné, hogy elfog veszíteni, bár végig gondolva amikor én beszéltem vele erről, az sem érdekelte akkor, miért érdekelné más tanácsa...
2009. okt. 31. 20:47
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha képtelen volt meghallgatni nem álnéven kell neki levelet írni, hanem hagyd ott. Az hátha felnyitja a szemét, ha meg nem, akkor még jó, hogy megszabadultál tőle.
2009. okt. 31. 20:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Na, ebből nem lettem okosabb...

Figyelmeztetni akarod a párod, hogy úgy tűnjön neki, valaki idegen teszi ezt?!

Van, ami ellen nem tudsz tenni.

Ha őt nem érdekli túlzottan, hogy téged elveszíthet, akkor nem szerethet túlzottan, nem kellene neked sem ragaszkodnod hozzá : keress valaki mást! Csak az idődet töltöd mellette, márpedig az évek elszaladnak hipp-hopp!

2009. okt. 31. 20:57
 9/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó kettő!Tudom ez lenne a legjobb lépés de valahogy nem megy, bár rájöttem ugy is tudom szeretni, ha nem vagyunk együtt.

Nem dehogy is, nem lesz semmi bántás meg fenyegetést sem akarok,csak hatalmasat fordult személyiségileg az elmúlt 2 hónapban és nem úgy tűnik hogy érzelmileg megérintette volna amikor beszéltem vele

2009. okt. 31. 21:02
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem fogja sajnálni, mert már ő se úgy szeret már, mint eleinte, ha ennyire nem érdekelte. Ne agyalj ezen, csak a fölösleges köreidnek nincs értelme, az időtöket vesztegeted.
2009. okt. 31. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!