Rettegek a fiam apjától, mit tegyek?
Tudom, hogy vad ötlet de a se szó, se beszéd elköltözés lenne a legjobb megoldás...aztán keressen a kontrollagyú állat amig él...
Igazából nem tudom, hogy lehet-e de zaklatásért esetleg feljelenteni...tudom, hogy ma Mo.-n addig leszarják amig vér nem folyik sajnos de megér egy próbát.
Utolsó válaszoló! Sajna az élet nem úgy működik, mint a filmek.
Hát a rendőrség nem tudom, mit tudna tenni, mivel semmiféle tanúm nincs egyik disznóságára sem, sajnos nem hülye, ezeket mindig olyankor csinálta, amikor nem látta senki, nyomot nem hagyott. Ha meg elköltözünk, akkor még én leszek a hibás, meg a rossz, hogy miattam nem láthatja a gyerekét... Ezzel én szívnám meg. Meg hát én még tanulok fősulin, nem akarok nagyon elmenni, kéne nekem az a diploma. A párommal nemsokára összeköltözünk hármasban, szerencsére ezt még nem sokan tudják, azt meg végképp csak páran fogják tudni, hogy hol fogunk lakni. De azért nem olyan nagy ez a város, hiába megyeszékhely, csak járok-kelek, és nagyon félek attól, hogy amikor éppen a gyerekkel sétálok, akkor talál meg...
Vegyél egy mini hogy is hívják rejtett kamárát vagy mit és vedd fel ahogy éppen bánt stb. Ezután vidd el a rendőrségre és ha van vmi ismerősöd vagy vkid a rendőrségen kérj rendőrségi megfigyeltetést , a bíróságig és utána ugyis börtönbe basszák a mocskot.
Nekem elsőre ez jutott eszembe , rem segítettem egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!