elrontod a kapcsolatod egy olyan érzésért ami 10 nő után sem múlik el
szánalom vagy!
(nálad idősebb férfiként)
2013. aug. 27. 01:42
12/29 anonim válasza:
Én 20 voltam mikor összejöttem egy 28 éves pasival. Nekem ő volt az első, neki volt előttem 3 kapcsolata. Nagyon szerettem, viszont én kíváncsi voltam, hogy milyen lehet mással. Végül megcsaltam. Pár hónap múlva vége lett a kapcsolatunknak, de nem a megcsalás miatt, azt sosem tudta meg. Egyszerűen külföldön kapott munkát és élt a lehetőséggel.
Egyébként a pasi akivel megcsaltam az akkori párom, nos ő most a jelenlegi férjem. Őt nem csalnám meg, tudom. Egyszerűen nem érzem azt mint előtte, hogy mást is kipróbálnék.
Szerintem ez nem függ a szerelem vagy szeretet nagyságával össze.
2013. aug. 27. 03:03
13/29 anonim válasza:
Aki egyet megcsal a többit is meg tudja. Csak más ürügyre van szüksége.
2013. aug. 27. 03:12
14/29 anonim válasza:
Sokan az első kapcsolatukba házasodnak és nem csalják meg a másikat. Ha neked ilyen igényed van, nem lehet hogy mégsem ő az igazi?
2013. aug. 27. 07:28
15/29 anonim válasza:
Nő vagyok, az első kapcsolatom, én neki a sokadik. Soha nem csalnám meg, gyerekünk is van, ő mégis megtette. Ha te szívesen kipróbálnád másokkal is, akkor várj. A házasság nem szalad el, marhára fiatal vagy még. 1-2 év és vagy másképp fogod gondolni, vagy megteszed. Nem kell egyből házasodni.
2013. aug. 27. 09:11
16/29 anonim válasza:
Megenged 1-2 csajt? Akkor gondolom te is megengeded neki ugyanezt? Szerintem hagyd ott!
2013. aug. 27. 09:13
17/29 A kérdező kommentje:
nem engedném meg, hiszen ő nem csak velem volt, de arról beszélgettünk, hogy lehet, hogy belemenne 1-2 lányba
2013. aug. 27. 10:03
18/29 anonim válasza:
Akkor ő is nagyon szerethet! Komolyan, hagyd el és hajtsd a nőket. Ne csald meg!
2013. aug. 27. 10:08
19/29 anonim válasza:
Hát én vágálak ki, mint macskát szarni 1-2 lánnyal együtt!
Amúgyis, minek akarnál hazasodni 23 évesen? Látszik az írásodból, hogy baromi éretlen vagy és nem szereted a barátnődet.
2013. aug. 27. 10:08
20/29 anonim válasza:
23 évesen 0 élettapasztalattal miért kell házasodni? A lány hány éves? Hová rohantok? Éljetek még, legyetek fiatalok, érezzétek jól magatokat. Ha annyira szerelmes lennél, akkor más csaj eszedbe sem jutna, észre sem vennéd, hogy van még nő a barátnődön kívül. Te meg már most kifelé kacsintgatsz. Szerintem várjatok még a házassággal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!