Első kapcsolatból feleség? Van még így valaki?
Figyelt kérdés
Van még valaki rajtam kívül akinek az első kapcsolata lesz vagy lett a felesége/férje?
Leginkább az a probléma, hogy én csak vele, voltam ő viszont volt mással is, és én meg kíváncsi vagyok, hogy mással milyen lehet.
2013. aug. 26. 22:54
1/29 anonim válasza:
Ha ennyire hajt a kíváncsiság, akkor előbb utóbb úgyis félrelépnél.
2/29 anonim válasza:
Akkor előbb éld ki magad, utána házasodj.
3/29 A kérdező kommentje:
na jó, de ha most kiélném magam, akkor őt elveszteném, megcsalni sem akarom, nehéz helyzet ez
2013. aug. 26. 23:11
5/29 A kérdező kommentje:
23 és f
2013. aug. 26. 23:13
6/29 anonim válasza:
Bocs, de esélytelennek tartom, hogy nem csalnád meg. Már most is hajt a kíváncsiság, ami tök normális. Ha biztos lennél, akkor ez nem zavarna!
7/29 anonim válasza:
Párom ugyanennyi idős, neki én a 2. vagyok. Megkérdeztem zavarná e, ha most már egész életében csak velem lenne (szexuálisan és mindenhogy) és azt mondta, hogy nem. Nem mondta, hogy hajtaná a kíváncsiság, a vadászat, ilyesmik.
8/29 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
17-es voltam. a komment végén írtam le egy pontosan ugyanilyen sztorit. A csaj is szenvedett, évekig, hogy mit tegyen, az elsőnél bűntudata volt, most már érzéketlenül csinálja. Persze nem leszel te is ilyen feltétlenül, ez csak egy példa, ha már kíváncsi vagy. :)
9/29 anonim válasza:
Döntened kell mi a fontosabb. A kíváncsiság legyűrhető és hülyeség hogy így is úgy is félrelépnél. Ha igazán szereted nem lépsz félre. Ha látsz a kút alján valami csillogni és érdekel hogy mi az, akkor is inkább legyűröd a kíváncsiságod, mert az életed fontosabb. Ha szereted a barátnődet, akkor ő az életed. És az fontosabb nem de?
10/29 A kérdező kommentje:
igen, esetleg ha ő megenged 1-2 egy éjszakást más lánnyal akkor
2013. aug. 27. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!