Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyiből gazdálkodtok havonta...

Mennyiből gazdálkodtok havonta egy háztartásban? Egy fiatal pár szerintetek havi kb. : 170. 000 ft bevételből megtud-e élni lakás, és autóhitellel együtt?

Figyelt kérdés

Össz 2 főről van szó. Ha nem, szerintetek mennyi lenne egy párnak az ideális havi jövedelme, amiből megélhetnek, nélkülözés, és luxus nélkül is?

Vagy Ti mennyiből gazdálkodtok egy hónapban, hányan?

2009. okt. 30. 19:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%
Ki nézi le de attól hogy jól keres lehet gondolkodni és nem kell baromságokra elbaszni a pézt. Én az autot mindig is státusz szinbolumnak tekintetem pláne ha valaki 1 város közepén lakik és nem 1 eldugott faluban. A káján is lehet sporolni nem kell pizzán élni. Gyüjtsön 1 gyerekre és ne magára.
2009. okt. 31. 02:26
 22/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem, miért van mindig ekkora felháborodás, ha valaki jobban keres az átlagnál? Mikor mi indultunk az Életnek, párom 80, én 50 ezret hoztunk haza. (6 éve) Ebből hitel volt 50, rezsi 30. A maradékot osztottuk több-kevesebb sikerrel. Most fejenként 200 (napi 12-13 óra kőkemény munka eredménye), a meglevő 50 mellé lett egy 30-as autóhitel, és kicsit szabadabbra eresztettük a gyeplőt. Nem szórjuk a pénzt,de amit akarunk, megvesszük. Havi 50 körül félre tudok tenni, ha éppen nincs mire költeni.
2009. okt. 31. 11:59
 23/28 anonim ***** válasza:
71%

Nem azert van a felhaborodas mert valaki jol keres! Hanem ezen a stiluson, ahogy a valaszolo ir. Mit jelent az, hogy 400-500-nal kevesebbol EL SEM TUDJA KEPZELNI hogy megeljenek? Mire ez a nagykepuseg?

Eleg butak is ha ennyi penzt havonta elkoltenek, szerinted nem?

2009. okt. 31. 12:07
 24/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom. Ha nem lenne hitelünk, és már nem lenne célunk (konyha felújítás, vagy ilyesmi), akkor én sem spórolnék, hanem felélnénk mindent. Lehet, hogy nekik már nincs semmi ilyen vágyuk. Most az a célom, hogy az egyik hitelünket visszafizessük, mert addig nem merek elmenni GYES-re. (nem tudnánk megélni, és mi nem számíthatunk a szüleinkre sajnos
2009. okt. 31. 12:18
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hónapról-hónapra ki tudtok jönni ebből a pénzből. A mi helyzetünk: 3-an vagyunk két felnőtt és egy másfél éves kicsi lány. Autóhitelünk nincs, lakáshitelünk kb. 30 ezer/hó. 53 nm-es lakásban lakunk, rezsink (üzemanyag is) kb. 80 ezer/hó. Nekünk a kajára marad 70-80 ezer. Ebből kb. elmegy 70 ezer, mivel a lányomnak még van pelus, popsitörlő ect... Illetve nála a kaján nem spórolunk, megvan a gyümölcs, zöldség, hús. Ruhát csak teszveszen, vaterán veszünk "fillérekért". Üzletben nem. Mi hónapról-hónapra ki tudunk jönni belőle. Remélem később sem lesz rosszabb!
2009. okt. 31. 13:43
 26/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, készülünk összeköltözni, ezért kérdeztem!

Leírtam, hogy miért az autó!

És nem, nem járok manikür-pediküröshöz!

2009. okt. 31. 19:00
 27/28 anonim ***** válasza:

"Nem azert van a felhaborodas mert valaki jol keres! Hanem ezen a stiluson, ahogy a valaszolo ir. Mit jelent az, hogy 400-500-nal kevesebbol EL SEM TUDJA KEPZELNI hogy megeljenek? Mire ez a nagykepuseg?

Eleg butak is ha ennyi penzt havonta elkoltenek, szerinted nem?"

Nézd, szerintem te félreértetted. Én nem nagyképűségnek szántam, csupán elmondtam a véleményemet, h én személy szerint nem tudnék kijönni ennyi pénzből hitelekkel együtt. Ha vkinek ez sikerül, annak viszont maximális elismerésem és becsülöm az olyan embereket, akik ilyen jól tudnak gazdálkodni a keresetükből. Nem tudom miért hitte mindenki, h ezt most nagyképű, lenéző módon írtam, de elnézést, ha így jött le a dolog, én nem annak szántam.

2009. nov. 6. 20:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Igaz, egyenlőre egyedül élek. Havi keresetem 190.000 Ft nettó + 35.000 kajautalvány. Ebből 100.000 Ft-ot egy az egyben félrerakok, tehát 125.000 Ft-ból élek. Ebből 50 a rezsi és az albérlet, 10 a kutya kajája.
2014. febr. 13. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!