Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a szülinapjára?

Mit vegyek a szülinapjára?

Figyelt kérdés

Anyukám szülinapja lesz 3 nap múlva.:S

Pls segítsetek, ncisn 5letem.

2009. okt. 29. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Cserepes virág, könyv, gyertya..:))
2009. okt. 29. 20:32
 2/10 anonim válasza:
100%
Én mindig olyat szoktam venni amit biztos hogy használni fog,amire szüksége van.Pl legutóbb egy kávéfőző.De a virág is nagyon jó ha tényleg semmi ötlete nincs az embernek. Nem csak a vágott,de a cserepes virágok is nagyon szépek
2009. okt. 29. 20:33
 3/10 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező! Szerintem nagyon örülne egy csokor virágnak, vagy egy olyan könyvnek ami nincs meg neki, vagy ha valami olyat adsz neki amit saját kézzel készítesz annak talán még jobban örülne. Vagy még vehetsz neki egy CD-t olyan előadó lemezét vedd meg akit nagyon szeret, de kis apróságok is nagyon örömet tudnak okozni ha szívből jön.

Üdv: Dr. Dévid

2009. okt. 29. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körül nála nem e romlott el valamije vagy nincs e a háztartásban valamire szükség.Mi például anyukám névnapjára hajszárítót vettünk mert elromlott,születésnapjára botmixert kapott,karácsonyra meg szerintem új porszívót...De még lehet szépségápolási cikkeket,ékszert(vannak ezüstök nagyon szépek és nagyon jó árban)színházjegy stb. A választék sok,de attól is függ mennyit szánsz rá.
2009. okt. 29. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok:a háztartási gépekből is vannak elég olcsón,egész jók.Én a botmixert 3000-ért vettem és imádja :)
2009. okt. 29. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:

parfum, penztarca, szep sal:))) imadom a salakat, taska, kozmetikushoz utalvany, ora, nyaklanc, sminkkeszlet...stb. millio dolog.

Mennyi penzed van egyaltalan?

2009. okt. 29. 21:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem teafa parfümöt vett, örültem De akkor 50% engedmény volt, nem az a lényeg, hogy a legdrágáb legyen, hanem finom! Múltkor málnás testápolót kaptam, rOSSMANN, NAGYONJÓ! pEDIG CSAK PÁR SZÁZ FT, DE IMÁDOM!

Anyuka

Vagy készíts neki házi Raffaellót!

Vagy vegyél fekete Ferrero Rochet

hán y évesek vagytok?

2009. okt. 29. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Saját készítésű ajándék kupin, mondjuk takarítás, pórszívózás, stb. szöveggel. Nekem bevált:) Mondjuk vehetsz neki ilyen office depot-ban lévő kis gyertyatartót, amire a legjobb anya szöveg van írva, vagy ehhez hasonló kis apróságok:)
2009. okt. 29. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
*kupon
2009. okt. 29. 22:42
 10/10 A kérdező kommentje:
én 15 vagyok, anyukám most lesz 36 éves.Nincs túl sok pénzem:SDe köszi a soksok tippet:D
2009. okt. 30. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!