Milyen nevet adjunk? Ikreink lesznek
Bálint tucat, Jácint (???) hát ennyire ne szúrj ki vele.
Az Iván nagyon jó.
Csenge ismét tucat, Sára gáz, Dorottya ebben a formában nem tetszik. Viszont a Dóra nagyon szép, igaz, régen tucat volt de ma már nem.
Tehát Iván-Dóra! Vagy ha vicces akarsz lenni, Ádám és Éva.
Két Jácintot ismerek, mindkettő felnőtt és nem volt bajuk vele.
Hagyjuk már ezt a csúfolni fogják dolgot. Ha bénabéla a gyerek, akkor bármivel csúfolni fogják, mert megérzik, hogy nem tudja megvédeni magát. A szemüvegével, a kinézetével, a hajszínével, ezer dologgal lehet.
Engem Ágnesnek hívnak, ami egy átlagos név, csúfolni akartak, Tivadarnak hívtak. Meg a vezetéknevemet csavarták ki.
Rohadtul nem a néven múlik a csúfolódás.
Valamiért az itteni közönség megijed mindentől, ami ismeretlen és kézzel-lábbal hadakozik ellene. Nekem ez jön le a "jajj, ezt a nevet nem ismerem, nehogy add neki" reakciókból.
Bálint, Dorottya vagy Sára.
A Jácint nekem is lányos, az Iván nagyon orosz, nem tetszik. Az Ajnáról az jut eszembe, hogy "alja" (aljanép meg hasonlók), szóval nem túl szimpatikus. A csengéről a csengő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!