Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nocsábász pasi miért van egyedül?

Nocsábász pasi miért van egyedül?

Figyelt kérdés
ugy értem azt mondják hogy nocsábász,de én mindig egyedül látom a városban vagy a barátaival!

2013. aug. 22. 12:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a nőcsábász attól nőcsábász, hogy egyedül van. Nem zárja ki egyik a másikat, sőt. Ha egy nő van mellette az már "randizás", már nem "nőcsábászkodás".
2013. aug. 28. 21:55
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

két okból lehet egyedül

1. Csak szexkapcsolatai vannak,virágról virágra száll,és ugye az ilyen egyszeri szex kapcsolat másik felével nem szoktunk mutatkozni,mivel csak egyszer találkozik az illetővel (azt hittem ez egyértelmű,de neked nem...)

2. Nem nőcsábász,hanem pont kevés a manusz,nem egy nagy szám,ezért néha szex összejön neki valami buta ribivel,de normális nőt nem talál,mert van vmi gikszer a csókával.....

2013. aug. 29. 01:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyet értek néhány előttem íróval. Én mindig kerültem ezt a típust. Sok férfi, srác nem is sejti, hogy sok nőben is megvan az a megvetés, undor féle érzés, mint sok férfiban a könnyűvérű nők iránt. Hiába volt egy srác sármos, jóképű, iszonyatosan vonzó, de a tudat miatt, hogy ezzel is, azzal is, amazzal is szexelt valahogy úgy néztem rá, mint egy szép almára, amiben belül hemzseg a féreg.
2013. aug. 29. 09:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért mert valószínűleg pletyka. Az én páromról is ez terjedt, mielőtt összejöttünk. Barátnőim dorgálva figyelmeztettek, hogy mit is teszek. :) Persze aztán kiderült, hogy az egészből semmi sem igaz.
2013. aug. 29. 09:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy kevés az a manusz. Ennyi.
2013. aug. 29. 14:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Vagy azért mert még nem talált olyan nőt, aki lekötné.

Arra jók neki a nők, akiket felszed, hogy szexeljenek vele, de arra nem, hogy nyilvánosan mutatkozzon velük.

Amíg nem lesz olyan nője, akit különlegesnek talál, addig bizony ki fogja használni az adódó alkalmakat és ügyel a szabadságára. Már ha tényleg nőcsábász, és nem egy szerencsétlen lúzer, akinek nem jut nő, és csak az általa elmesélt (persze meg nem történt) kalandjai miatt van nőcsábász híre.

2013. aug. 29. 15:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Pont azért, mert a nőcsábász valszeg nem komoly kapcsolatot akar. Bőven megvan azzal, hogy felszed vmi kis tyúkot a disziben, este szex, aztán reggel már el is küldi. Plusz az is benne lehet, hogy próbálkozott már komoly kapcsolatot alakítani, de az értelmes nőknek meg nem ő kell ( a butáknak elég egy helyes arc meg izmos test, az értelmesebbeknek több kell - agyban főleg-, ebben meg a srácnak hiányosságai vannak).
2013. aug. 29. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!