A volt barátom ma küldött pár sms-t amit a párom elolvasott, most áll a bál. Mit tegyek?
.....A volt barátom ma küldött pár sms-t....
Nem egyet, párat, ezen van a hangsúly. Tehát sms-eztetek, gondolom nem magában irogatott egymás után pár sms-t. Csak lebuktál. gyanítom, máskor is szoktatok irkálgatni egymásnak. Még jó,hogy áll a báll...
Az ex általában nem ellenség, hanem csak egy barát a múltból.
nem feltétlen. nekem volt olyan exem hogy szakítással után fél évvel elkezdett rám irni hogy hogy vagyok mi helyzet. nem válaszoltam rá. névnapomra küldött sms-t (amikor együtt voltunk akkor ennyit se tett) nem vagyok bunkó, visszairtam hogy köszi. egyből jött a kérdés sorozat hogyvagyok mi a helyzet van e barátom... miután nem válaszoltam egy nap mulva megint irt smst hogy jó lenne találkozni, megbánta amit tett stb stb...
szóval nem mindig csak egy barát a múltból (még ha te úgy is kezeled)
Jó, de én akkor se látok problémát abban, ha valaki az exével kommunikál. Attól, hogy nincsenek már együtt, az ember múltjának a része, természetes, ha időnként beszélnek. Vagy ha én valakivel szakítottam, az már nem is létezik a számomra?
Aki meg ennyire kiakad attól, ha a párja az exével kommunikál, az egyszerűen nem bízik se magában, se a párjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!