Mit tennél, ha a párod múltjából találnál valamit, ami szerint ő nem is olyan, mint amilyennek megismerted?
Párkapcsolati, intim dologról van szó. 5 éve élünk együtt. Normális szexuális életünk van, semmi extrák. Nemrég költöztünk új házba és a garázsban még sok minden dobozban van, kerestem régi banki papírokat, erre az egyik dobozban egy halom papír alatt találtam egy szatyrot, feltűnően színes kábelekkel, és hát megnéztem, és mindenféle segédeszközök voltam benne, pumpaszerű, meg hasonlók. Szemmel láthatóan régiek, a szatyor is kezd elbomlani. De most nem tudom mi van. Vajon ezt ő használta valakivel, és ha igen, erről miért nem szólt, hogy ilyen beállítottságú, vagy rajta használták, ebbe még belegondolni sem merek. Hogy lehet erre rákérdezni, úgyis azt mondaná, valami ismerősé biztos vagy nem tudom... Én nem ilyennek ismertem meg, mindketten harmincon túl vagyunk, lassan gyereket vállalnánk, de ezek szerint annyira nem bízik bennem hogy ilyeneket elmondjon.
Mit csináljak? Vagy hagyjan a fenébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!