Miért van az, hogy ha egy férfi félrelép, akkor mindenki egyből a 3. felet ítéli el, illetve szidja?
Szerintem ez nagyon álszent dolog,hisz ugye ez esetben 3 emberről beszélünk:
1.A férfi,aki mennyire szeretheti a nőt,aki mellett él,ha képes megalázni,és megcsalni....
2. szereplőnk,a nő,vagyis aki csak áldozat/mártír lehet,hisz ő semmit sem tett,hogy idáig fajulhatott a dolog
3. A (sok esetben) szingli nő,aki senkit sem csal meg,illetve senkit sem vesz el senkitől,hisz ha a pasi hozzá húz,és nem a társához,sosem volt a nőé igazán.....
De azt is vegyük figyelembe,hogy sok pasi tényleg nagyon ért a manipuláláshoz,illetve a hazudozáshoz......
Jó sok naiv nő is van,én ezt aláírom!
De pl nekem a legelső barátom egy éven át hazudott hogy szingli,én vidéken éltem,ő meg Pesten,heti 2x találkoztunk,és mindig úgy,mikor a párja dolgozott,mert nem éltek együtt.....én ez esetben tényleg nem tudtam arról,hogy "foglalt" a pasi
De én azt vallom,hogy belerondítani nem lehet egy kapcsolatba,mert amibe bele lehetne rondítani,az már ugye romlott volt így is.....meg sokszor tényleg a nőre haragszik a csávó párja,de nem jogtalanul?
Hisz tegyük fel,hogy nemet mond a pasinak,de akkor keres mást!
Most az összes nőre haragudni fog,akit megdönt a pasi??
Én is úgy vagyok vele,hogy ha tetszik a pasi,de látom hogy boldog,párkapcsolatban él,akkor nem érdekel,viszont ha ő udvarol,ha ő jön oda hozzám,és tetszik,akkor elgondolkodom a dolgon...
Nem mindenki a 3. felet szidja.
Aki felelős, az a férfi, elvégre ő van kapcsolatban.
Mindhárom fél hibás, de mindhármat meg is lehet érteni.
Házasságban akit megcsaltak, az ne csak áldozat legyen, hanem a gondok forrása is.
Házasságban aki megcsalja a másikat, az ne csak a bűnös legyen, hanem a boldogtalan akire nem figyelnek oda.
És a harmadik fél sem lehet csak hibás, ugyanolyan áldozat is lehet mint az első ha nem nagyobb. Tehát vizsgáljuk már meg az érme két oldalát. Viszont ez fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!