14-18 évesek, ti mindkét szülőnek külön szóltok, ha elmentek otthonról? (dolgoznak mindketten pl) Vagy csak egyiküknek?
Figyelt kérdés
Csak érdekel..2009. okt. 28. 12:34
5/14 anonim válasza:
Anyukám volt az ilyen dolgokba az ügyeletes, így mindig neki szóltunk.
6/14 anonim válasza:
Ált. egyiknek se, csak elkészülök és indulás előtt körbe kiabálok a házban, hogy elmentem talizni az xy-al és három óra múlva itthon vagyok... 18/L
7/14 anonim válasza:
Csak anyunak szoktam szólni,mert az apám ugyis azt válaszolná,hogy kérdezzem meg anyut.
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor csak nálunk van ilyen marhaság? már elnézést.. anyu mindig rámszól,hogy apunak KÜLÖN szóljak,hogy megyek ide vagy oda..csak hogy ne érezze,hogy őt kihagyjuk mindenből vagy ilyenek,de könyörgöm,ha dolgozik,nem fogok külön bemenni vagy telefonálni emiatt h "szia elmentem".. amúgy 18 vagyok,mikor anyu ezt mondta,17 voltam,de gondolom mostanra is érvényes..
2009. okt. 28. 13:04
9/14 anonim válasza:
Lehet, hogy apukád kicsit mellőzve érzi magát. Mondjuk ha anyukád és te vagytok otthon, apud meg dolgozik, akkor is kellene neki is szólni? Mert annak nem sok értelme van. Ha viszont mindketten otthon vannak, akkor nem nagy fáradtság mindkettőtől elköszönni. Vagy arra gondolsz, hogy előre be kell jelenteni, hogy ekkor meg ekkor majd elmész otthonról, és ezt mind a két szülődnek?
10/14 anonim válasza:
Ha dolgoznak akkor kiírok egy cetlit, ha meg otthon vannak, akkor pedig anyának szólok, hogy elmentem ..., majd jövök. 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!