Mit csináljak? Már teljesen ki vagyok borulva a párom kisfiától, az őrületbe kerget, az anyja szerint pedig nincs vele semmi baj, csak eleven!
A férjem és az exe 5 hónapig voltak házasok, a kisfiú miatt házasodtak össze, de az anyja végül mást választott, el is váltak, mikor 3 hónapos volt. Mi a párommal 6 éve vagyunk együtt, van 2 gyemekem az előző házasságomból és van egy 3,5 éves közös lányunk.
Sajnos csak havi váltással tudjuk megoldani, mert az anyja is havi váltásban dolgozik külföldön, egy idős hölgyet ápol és nem tudja addig megoldani a gyerek felügyeletét. A szülei nem vállalják tovább, mert ők sem bírnak vele, lemondani nem akar róla és amúgy sem ítélnék nekünk, mert alig ismerjük egymást.
Eddig csak mi látogattuk a kisfiút, eljönni nem akart hozzánk és nem láttuk értelmét erőszakkal elhozni a láthatásokra. Úgy oldottuk meg, hogy mi mentünk át hozzájuk, 1-2 órát játszottunk, vagy elmentünk játszótérre, esetleg beültünk valahová és utána hazavittük. Voltak vele akkor is gondok, földön fetrengős, ordítós, sírós hiszti, de akkor még nem látszott, hogy ennyire kezelhetetlen.
A kezére azért csaptam rá, mert sokadszori figyelmeztetés és büntetés ("büntiszék") után is megpróbált vizet önteni a hosszabítóba, mert szerinte vicces, ahogy hirtelen kimegy az áram. Ezután legalább nem próbálkozott tovább.
Az anya jöjjön haza és felejtse el a külföldi munkát!
Itthon keressen munkát és legyen a gyermekével.
Ez a kisfiú teljesen meg van zavarodva attól, hogy ide-oda dobálva van. Az édesanyját sem látja egy hónapon keresztül, aztán mire újra visszaszokna hozzá, megint elmegy.
Büntetésekkel sem fog változni a helyzet szerintem.
Az anyával kellene erről beszélni.
Sajnálom szegény kisfiút!
2. vagyok: Ez a gyerkőc elhagyatva êrzi magàt, főleg, hogy az apjànak, "ùj"gyerekei vannak...nem hiszem hogy a kèzre csapàs megoldâs ebben az esetben, sem a nevelèsi tanâcsadò...inkàbb gyermekpszichològus ahova mindenki elkiséri ès sokkal több apàs közös programm.
Szegêny kicsi nagyon nehêz helyzetben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!