Megteheti ezt apám? Fontos!
Voltam nyáron dolgozni, és amit meg kerestem pénzt, azt apukámnak utalták. Ma mondtam neki hogy kéne a pénzem, mire mérgesen rávágta hogy hogyne persze...és bontotta a vonalat. Én abból a pénzből veszek magamnak meg mindent, és azért nincs még saját bankszámlám, mert még kiskorú voltam mikor a diákszövetkezethez kerültem, és csak a szülőét lehetett megadni.
Megteheti hogy nem adja oda?
18L
Sajnos igen, megteheti, mivel az ô bankszámlája.
Próbálj meg beszélni vele szépen, hátha odadja neked a pénzt, amiért megdolgoztál, mert elvileg téged illetne.
Gyakorlatilag megteheti, de erkölcsileg nem.
Ha ilyen példát mutat neked, akkor mit vár, te hogyan fogsz vele viselkedni, amikor már öreg lesz, s rád szorul?
Hogyan is juthat egy igazi szülő eszébe, hogy elvegye azt, ami a gyerekéé. Ha pedig úgy gondolja, hogy te is járulj hozzá a háztartáshoz, mert ott laksz már, munkaképes vagy, akkor előre állapodjon meg veled valamilyen %-os összegben. Ez így lenne korrekt a részéről és a részedről is. Sok fontos részletet nem ismerünk, ezért csak általánosságban tud az ember véleményt mondani. Próbáld vele megbeszélni higgadtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!