Szerintetek a Kovács vezetéknévhez melyik IGAZÁN MAGYAR lány, illetve fiú keresztnév illik?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 18:52
21/30 anonim válasza:
Zalán?
Tényleg a Kovács mellé egy ritkább nevet is nyugodtan adhatsz, egyedibb lesz tőle.
22/30 anonim válasza:
Szia!
Kislányunknak ez a neve: Kovács Emma Róza. :-) Ha a tesó fiú lesz Kovács Ákos Gábor ha lány Kovács Krisztina lesz a neve.
23/30 anonim válasza:
Nyugodt szívvel ajánlom: [link]
Szerintem szép név a Hajna, Hanga, Helka (Helka egy tündér volt a Balatoni regében); Zalán, Csanád, Zsombor, Zétény, Zakariás...
24/30 anonim válasza:
Tomaj és Tekla :D
Semmi esetre sem: Sándor, János, Péter vagy Katalin, Tímea, Judit...
25/30 anonim válasza:
Buta kérdésre csak ironikus válaszok jöhetnek!
26/30 anonim válasza:
Említik feljebb a Toportyán-t. Ez elvileg farkast(Farkas) jelent, de amikor a Toldit tanulják, minden hülye toőportyánféregnek fogja csúfolni... Arany János után szabadon. Nem egyértelmű, hogy ez a név manapság embernek való.
27/30 anonim válasza:
Szegedi Csanád: Magyar eredetű keresztnevek kincses tára című könyvben 8200 ősi magyar eredetű név van, úgyhogy nagy a választási lehetőség. :)
28/30 anonim válasza:
Kovács Vazul vagy Kovács Jákob egyértelműen. Esetlek Kovács Zakariás
30/30 anonim válasza:
Kovács vagyok.
Kovács Krisztina.
És szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!