Azt találtam ki, hogy karácsonyra mindenki mobiltöltést kap, és egy picike ajándékdobozban fogom átnyújtani a feltöltőkártyákat. Idős nagynénémnek meg plusszban egy jobb állapotban lévő telefont is adok, mert neki még az sincs.
Na itt jön a bökkenő. Vajon örülne, ha csak úgy kap egy mobilt? Ti örülnétek neki? Természetesen az elsőt neki is feltöltöm, de utána neki kéne.
Nem túl snassz ajándékok ezek? Az a baj, hogy kb most csak ennyire futja, mert 3000 és 3500 Ft-os (kinek milyen van) feltöltőkártyákat vennék a családnak. Ennyi pénzből meg semmi más nem jut eszembe, amivel még örömöt is szereznék.
Szerintetek?
Ja, na igen, jut eszembe, az előfizetéses családtagokkal meg meg is vagyok lőve.
Ékszert 2 éven keresztül kaptak, meg mindig végignézem, amikor hívnak, hogy milyen legújabb gyűrűt vettek már megint maguknak. Én vagyok a legcsóróbb közülünk, hogy úgy mondjam. Nyakkendő meg a legsnasszabb, már rendeteg szülinap, karácsony le volt vele fedve. A gyerekeknek meg nagyobb a számítógépes felszerelésük, mint az enyém (sajnos, mert még csak általános iskolások).
2009. okt. 27. 19:38
12/19 anonim válasza:
Olyan aranyos vagy, hogy már most ezen gondolkodsz, tervezed, hogy mivel lepd meg őket!
Jó ajándékok ezek, és hasznosak. De attól lennének a legboldogabbak, ha olvasnák amit itt írsz.
2009. okt. 27. 21:13
13/19 anonim válasza:
19:36os vagyok.Egy nagy kirándulást nem tudsz szervezni? Valami jó helyre.Ilyen kis egynaposra. Szerintem egy együtt töltött nap nagyon emlékezetes.Én azokat az ajándékokat jobban megjegyzem mint a tárgyit. :D
2009. okt. 27. 21:33
14/19 anonim válasza:
Én újságelőfizetést fogok,azt is előbb el kell intézni,hogy kérhessek kártyát az újságtól,hogy legyen mit átadni.
Mit szólsz?
2009. okt. 28. 08:56
15/19 anonim válasza:
azért jó ötlet, mert ezt mindenki tudja hasznosítani és legalább nem az ajándékokról szól a karácsony! több értelme van mint egy köteg bonbonnak. szóval jó lesz
2009. okt. 28. 09:05
16/19 anonim válasza:
En nem orulnek mobilfeltoltesnek!Sot...utalnam. Szemelytelen, snassz. Jobban orulnek egy finom illatu tusfurdonek, vagy ahogy emlitettek ujsagelofizetesnek,...
3-3500ft-bol mar annyi klassz dolgot lehetne kapni. Hasznald a fantaziad!
2009. okt. 28. 11:13
17/19 anonim válasza:
A vásárlási utalvány, az újság előfizetés jó ötlet szerintem, én még hozzátenném, hogy színházjegy. Nézz ki valamilyen zenés-táncos, vidám darabot, vagy gyerekdarabot és együtt menjetek el. Az sem baj, ha nem pont karácsonykor, hanem kicsivel előtte és utána. Én kaptam már így színházi élményt karácsonyra és még sokáig emlékezni fogok rá! Vagy elmehetnétek együtt korizni, főleg, ha a többiek nem járnak minden hétvégén :-)
2009. okt. 28. 11:54
18/19 anonim válasza:
Nem örülnék. Úgy emlékszem megboldogult feltöltőkártyás koromra, hogy annak a díjszabása igen kedvezőtlen. Ezért iparkodtam egy flottába hajtani a családot, ahol egymásközött ingyen beszélgetünk. Megőrülnék, ha azt kellene figyelnem, hogy mennyibe is kerül, ha a gyerekemhez akarok szólni, és ne tehessem meg, amikor csak eszembejut. (csak a jóérzés szabjon határt neki)
2009. okt. 28. 15:38
19/19 anonim válasza:
Én nagyon boldog lennék, ha egyszer nekem valaki feltöltené. De ah sok pénzük van, akkor olyat adj, amiben hiányt szenvednek. Mondjuk személyes figyelmet: saját készítésű süti, névre szóló ajtótábla a gyereknek("Bendegúz birodalma, állj!", narancslekvár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!