Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap az ismerősöm felajánlot...

Tegnap az ismerősöm felajánlotta, hogy hazavisz kocsival. Az egyik ismerősünk meglátott minket és elmondta a feleségének. Oriási balhét csinált az asszony, meg akar verni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 10:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

A feleségnek ez már csak ürügy volt, hogy kidobja a férjét.

Ha tényleg teljesen alaptalan, akkor én simán a kedves ismerősnek, aki tájékztattta az asszonyt elhinteném, hogy mennyire nem tartod normálisnak, hogy egy egyszerű fuvarból mekkora patáliát csak, és hogy szerencsés a kedves ismerős, hogy megszabadult egy féltékeny asszonytól mert ez nem normális dolog. Főleg, hogy alaptalan vádaskodás az egész, szerinted szánalmas (vagyis szerintem az)

A egészben az bántana, hogy a saját hülyeségükbe ne keverjenek vele

2013. aug. 13. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez ellen semmit nem tudsz tenni. Ha egy nő a fejébe vesz valamit akkor bizony nehéz lesz megértetni vele, hogy nem úgy van.
2013. aug. 13. 12:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Van egy régi mondás:

Nem elég, ha valaki ártatlan,

annak is kell látszódni!

2013. aug. 14. 13:12
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
#13, azért ez a mondás nem vonatkozik a manifeszt klinikai esetek tévképzeteinek megfelelésre... itt egyértelműen a férj járt jól, nekem úgy tűnik...
2013. aug. 14. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:

van két másik "mondás is"

kétszer nem itélhetnek el ugyanazért a bűnért.

ha lúd legyen kövér.

2013. okt. 13. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Az már gyanús. nálatok az autóssal vagy valami kezdődött vagy valami megvan.
2013. dec. 31. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!