A férjem szerint jobban kellene spórolnom, de én már nem tudom, hogyan. Szerintetek is elszórom a pénzt?
Én még itthon vagyok a gyerekekkel, a GYED-em 82000Ft+ a csp. 26600Ft, a férjem 130000Ft-ot ad haza.
A rezsi nagyjából 80000Ft, a szüleinek 20000Ft-ot adunk, cigi 35000Ft, a nagyobik gyerek ovipénze 14000Ft, élelmiszerre és egyéb dolgokra elmegy kb70000Ft. Havonta maximum 15000Ft-ot tudok félretenni, de a gyűjtögetett pénz is elmegy apránként ha valamit javíttatni kell vagy ruhát, cipőt kell vennünk.
A férjem szerint jobban meg kellene fognom a pénzt, de tanácsot ő sem tud adni. Szerintetek mit csinálok rosszul?

Nem is tudom kérdező, hogy min tudnál spórolni...
Te fogyatékos vagy amúgy?
Köszönöm az ötleteket!
Csak a férjem cigizik, én nem és ragaszkodik a megszokott márkájához. Kapott már tőlem töltőt, de végül elajándékozta, mert nem használta.
Rezsi:
Viz/csatorna/szemét:15000Ft
Gáz:22000Ft
Villany:13000Ft
TV/telefon/net:12000Ft
Biztosítások:4000Ft (ha havi bontásban számolom)
Benzin:kb.15000Ft
Igen, az ovipénz az az étkezések ára illetve nálunk van +gyümölcs és havi 1000Ft csoportpénz, ebből fedezik a belépőket és az ajándékok nagy részét.
A szüleinek azért adjuk a pénzt, mert munkanélküliek, még 2 ill 3 évük van a nyugdíjig, így a férjem és a testvérei megbeszélték, hogy havonta mindegyikük utal ennyit.

Cigiről szokjon le szépen,te ebből hova spórolj még többet?
Benzinből lehet még talán,ahova nem muszéj,ne kocsival menjetek.
Villany is sok,ezeréves fagyasztótok,hűtőtök nincs? Mi fogyaszt ennyi rengteget?

"TV/telefon/net:12000Ft"
Ez pl a DIGI-nél kijön 4000-ből, elég gyors nettel, mindenféle csatornával.

"Gáz:22000Ft"
Ez mit takar pontosan? Mert nagyon sok. Nekünk gáéz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!