Mi ez a sok depresszio, vàlàs, elhagyàs stb?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom màr rosszul vagyok ettöl a hozzààlàstol! Szedjétek màr össze magatokat, ne azon keseregjetek ami nincs, annak örüljetek amitek van! Most komolyan! Jo ez nektek hogy, igy àlltok a dolgokhoz?2009. okt. 27. 15:21
22/24 A kérdező kommentje:
Miért élvezném? Sose gondoltam hogy idàig jutok, azt most ezen keseregjek? Attol jobb lesz vagy mi? Örülök a pàromnak, de mig ö nem volt mellettem, akkor se keseregtem! Egyedül, fogtam magam, felköltöztem Pestre 2 melo helyen dolgoztam hogy elbirjam magam tartani és fizetni a szàmlàkat! S boldog voltam ha volt annyi szabadidöm hogy talàlkozzak a haverokkal és meg igyunk egy kàvét! Na bumm! Ha nem lép az ember csak kesereg attol jobb lesz valakinek is?
2009. okt. 27. 16:20
23/24 A kérdező kommentje:
Amugyis, most miért is az én életemet boncolgatjàtok? Magatokba nézzetek màr körül! Csak probàlnàm felnyitni a szemeteket! De ugy làtom csak én vagyok lehurrogva, mert màsképp làtom a dolgokat! Elsö vàlaszolo, köszönöm, ez nagyon szép! :)
2009. okt. 27. 16:23
24/24 anonim válasza:
Második vagyok, ne aggódj, én veled értek egyet! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!